Επιλέχθηκε για έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επερχόμενη πέμπτη σεζόν.

Από EW Staff
24 Αυγούστου, 2021 @ 20:15

Η βραβευμένη με Tony, Rachel Bay Jones επιλέχθηκε για έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επερχόμενη πέμπτη σεζόν της ιατρικής σειράς του ABC, The Good Doctor.

Ακόμα, όμως δεν έχουν δοθεί πληροφορίες για τον ρόλο της, αλλά θα μάθουμε παραπάνω στην πρεμιέρα της 5ης σεζόν στις 27 Σεπτεμβρίου.

H είσοδος της ηθοποιού στο καστ, έρχεται λίγες μέρες αφού η παραγωγή της ABC και της Sony Pictures ανακοίνωσε πως έρχονται πολλές αλλαγές στους χαρακτήρες. Μάλιστα, μαζί της έρχονται τρεις ακόμα ηθοποιοί, οι Noah Galvin, Bria Samoné Henderson και Osvaldo Benavides, ο οποίος μάλιστα, έκανε και μία μικρή guest εμφάνιση στο φινάλε της 4ης σεζόν.

Η Rachel Bay Jones είναι γνωστή από τον ρόλο της στην παράσταση του Broadway “Dear Evan Hansen” ως η Heidi Hansen, για τον οποίο και όπως προαναφέραμε, βραβεύτηκε με Tony. Επιπλέον, έχει συμμετάσχει στις παραστάσεις Pippin, Hair και Women on the Verge of a Nervous Breakdown.

Έχει γνωρίσει όμως, μεγάλη επιτυχία και από τις τηλεοπτικές της συμμετοχές, όπως στα The United States of Al του CBS, Why Women Kill της Paramount+ και Panic της Amazon.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: