Τα οκτώ επεισόδια θα είναι διαθέσιμα για streaming από τις 21 Οκτωβρίου.

Από EW Staff
28 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 17:50

Η Peacock δημοσίευσε το επίσημο τρέιλερ για το επερχόμενο υπερφυσικό, εφηβικό δράμα της με τίτλο “The Girl in the Woods”, βασισμένο στην ταινία μικρού μήκους “The Door in the Woods” της Crypt TV του 2018 και της συνέχειας “The Girl in the Woods” του 2020. Πρωταγωνιστεί η Stefanie Scott (“Insidious: Chapter 3”) και σκηνοθετεί η Krysten Ritter, ενώ η Jane Casey Modderno έγραψε το σενάριο. 

Το trailer της σειράς, το οποίο ακολουθεί παρακάτω, αναδεικνύει το μυστήριο και τους κινδύνους που περιβάλλουν μια μυστηριώδη πόρτα σε ένα δάσος, η οποία μπορεί να σχετίζεται με την εξαφάνιση πέντε ατόμων. Έχει για ηρωίδα μια όχι και τόσο φυσιολογική έφηβη, η οποία πρέπει να ζητήσει τη βοήθεια των δύο νέων φίλων της για να σταματήσει τα τέρατα που βγήκαν από την πόρτα.

“Τα γεγονότα της σειράς τοποθετούνται κάπου στα βορειοδυτικά του Ειρηνικού. Ακολουθούμε τη διαφυγή της Carrie από τη μυστηριώδη, λατρευτική αποικία της που προστατεύει τον κόσμο από τα τέρατα που κρύβονται πίσω από μια μυστική πόρτα μέσα στο δάσος”, λέει η επίσημη σύνοψη. “Η σειρά αγγίζει επίσης σύγχρονα κοινωνικά ζητήματα, όπως τις διακρίσεις προς την LGBTQ+ κοινότητα, το ανθρώπινο κόστος του περιβαλλοντισμού και τις συνέπειες της ανισότητας”.

Πρωταγωνιστούν οι Stefanie Scott (“Insidious: Chapter 3”) ως Carrie, Misha Osherovich (“Freaky”) ως Nolan, Sofia Bryant (“I Am Not Okay with This”) ως Tasha, Will Yun Lee (“The Good Doctor”) ως Arthur Dean, Kylie Liya Page (“Social Distance”) ως Sara, Reed Diamond (“13 Reasons Why”) ως Hosea και Leonard Roberts (“The Magicians”) ως Khalil.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: