Τελευταία φορά που είχαν παίξει μουσική μαζί ήταν το 2006.

Από EW Staff
27 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 15:20

Μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι αληθινό: οι περίφημοι και τόσο επιδραστικοί The Fugees, μία από τις πιο δημοφιλείς hip-hop μπάντες της δεκαετίας του ’90, ξαναφτιάχνονται μετά από 15 χρόνια για μία παγκόσμια περιοδεία!

Και θα είναι περιοδεία με συγκεκριμένο concept, μιας και συμπληρώνονται 25 χρόνια από την κυκλοφορία του καλύτερου άλμπουμ τους, του “The Score”. Οι τρεις τους, Lauryn Hill, Wyclef Jean και Pras Michel, ξανασμίγουν, λοιπόν, ενώ έχουν ήδη ανακοινώσει 12 σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας τους, που περιλαμβάνει διάφορες πολιτείες της Αμερικής, το Λονδίνο, το Παρίσι, αλλά και, στο τέλος, τη Γκάνα και τη Νιγηρία.

Το γκρουπ μάλιστα έδωσε την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου ένα pop-up σόου στη Νέα Υόρκη.

Οι The Fugees επί σκηνής στη Νέα Υόρκη στις 22 Σεπτεμβρίου 2021.

Οι Fugees διαλύθηκαν εν μέσω διαφωνιών και με πολλές κόντρες ανάμεσά τους. “Μεγαλύτερη πιθανότητα υπάρχει να δούμε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν και τον Τζορτζ Μπους στα Starbucks να πίνουν ένα latte συζητώντας για εξωτερική πολιτική, παρά να συνεργαστούμε ξανά με τη Lauryn Hill”, είχε πει τότε ο Pras Michel.

Όλα αυτά αποτελούν παρελθόν πια: “Οι Fugees έχουν μια πολύπλοκη μεν, αλλά επιβλητική ιστορία”, λέει τώρα η Lauryn Hill. “Αποφάσισα να τιμήσω αυτό το σπουδαίο έργο, την επέτειο και τους θαυμαστές που εκτιμούσαν τη μουσική μας. Έτσι, ειρηνικά πλέον, θα ερμηνεύσουμε τα τραγούδια που αγαπήσαμε και θα δώσουμε και ένα παράδειγμα συμφιλίωσης στον κόσμο”.

Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να ακούσουμε και πάλι live κομμάτια, όπως τα “Ready or Not” και “Killing Me Softly”.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: