Κατά τη διάρκεια του Super Bowl 2023 η Warner Bros. Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer της ταινίας The Flash του σκηνοθέτη Andy Muschietti με τον Ezra Miller στον ομώνυμο ρόλο, δίνοντας μια πρώτη ματιά στην τρέλα του Multiverse της DC., και κάνοντας μια μεγάλη αποκάλυψη! Στο trailer βλέπουμε την επιστροφή του Michael Keaton, 31 […]

Από EW Staff
15 Φεβρουαρίου, 2023 @ 22:23
Unknown 12
Unknown 9

Κατά τη διάρκεια του Super Bowl 2023 η Warner Bros. Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer της ταινίας The Flash του σκηνοθέτη Andy Muschietti με τον Ezra Miller στον ομώνυμο ρόλο, δίνοντας μια πρώτη ματιά στην τρέλα του Multiverse της DC., και κάνοντας μια μεγάλη αποκάλυψη! Στο trailer βλέπουμε την επιστροφή του Michael Keaton, 31 χρόνια μετά, στον ρόλο του Σκοτεινού Ιππότη ενώ ακούμε και τη θρυλική ατάκα του Michael Keaton “Yeah, I am Batman” υπό τους ήχους του Danny Elfman. Μάλιστα το χορταστικό τρέιλερ αποκαλύπτει και πλήθος άλλων διάσημων guests, όπως και τον Ben Affleck  σε μία ακόμη εμφάνιση στο ρόλο του Bruce Wayne, αλλά και τον General Zod του Michael Shannon, ο οποίος είναι ο βασικός κακός της ταινίας.

Και για τι πράγμα μάς προετοιμάζει το trailer; Για το ταξίδι του Barry Allen σε όλο το multiverse, καθώς ξεκινάει ένα τυχαίο ταξίδι στο παρελθόν, όπου ελπίζει να αποτρέψει το θάνατο της μητέρας του.

Η ταινία “The Flash” έχει όλα τα όσα χρειάζεται για να γίνει το hit του καλοκαιριού και το trailer μας καλεί να το δούμε ξανά και ξανά και ξανά όσα είναι και τα πολυσύμπαντα.

Διαβάστε επίσης: