Δείτε την Davis ως Michelle Obama, την Pfeiffer ως Betty Ford και την Anderson ως Eleanor Roosevelt.

Από EW Staff
18 Φεβρουαρίου, 2022 @ 14:39
FIRST LADY

Το Hollywood λατρεύει τις μεταμορφώσεις και το The First Lady του Showtime μας δίνει περισσότερα από όσα μπορούμε να αντέξουμε.

Το πρώτο τρέιλερ για το επερχόμενο δράμα δείχνει τις Viola Davis, Michelle Pfeiffer και Gillian Anderson να γίνονται οι πρώτες κυρίες των ΗΠΑ Michelle Obama, Betty Ford και Eleanor Roosevelt, αντίστοιχα.

THE FIRST LADY (L-R): Dakota Fanning as Susan Ford, Michelle Pfeiffer as Betty Ford and Aaron Eckhart as Jerry Ford

“Σε τέσσερα χρόνια, δεν θέλω να κοιτάζω πίσω και να σκέφτομαι: “Τι έγινα ζώντας σε αυτό το σπίτι;”” αναλογίζεται η Davis ως Obama, καθώς ακουμπά το κεφάλι της στους μηρούς του προέδρου Barack Obama, τον οποίο υποδύεται ο O-T Fagbenle.

Κοιτάζοντας τον πρόεδρο Gerald Ford (aka Aaron Eckhart), η Betty Ford (aka Pfeiffer) ξεκαθαρίζει: “Θα είμαι εδώ για εσάς, αλλά θα είμαι ο εαυτός μου”.

“Μη με σπρώχνεις. Είμαι η σύζυγός σου, όχι μια από τις φίλες σου”, λέει η Roosevelt – Anderson στον σύζυγό της, τον πρόεδρο Franklin Delano Roosevelt, τον οποίο ενσαρκώνει ο Kiefer Sutherland.

Το The First Lady έχει ως στόχο να ανοίξει την κουρτίνα της ζωής των Obama, Ford και Roosevelt – και το τρέιλερ προϊδεάζει για μερικά από αυτά που περιμένουν.

THE FIRST LADY
THE FIRST LADY (L-R): Kathleen Garrett as Laura Bush, Viola Davis as Michelle Obama and O-T Fagbenle as Barack Obama

Στα πλάνα βλέπουμε την Davis να αναπαριστά την πόζα της Michelle Obama για το προεδρικό πορτρέτο που φιλοτέχνησε η καλλιτέχνης Amy Sherald, ενώ σε μια άλλη σκηνή, ο σύζυγός της της λέει ότι δεν μπορεί να οδηγεί την προεδρία του από το πίσω κάθισμα. Καθώς πηγαίνουμε όλο και πιο πίσω στο χρόνο, βλέπουμε παρόμοιες καταστάσεις με την Ford και τη Rossevelt. Ακόμα, βλέπουμε τη Lily Rabe να ενσαρκώνει τη Lorena “Hick” Hickock, την πιστή φίλη της Roosevelt. Οι ιστορικοί έχουν συζητήσει τη φύση της σχέσης τους, με ορισμένους να υποστηρίζουν ότι ήταν ερωμένες. Φαίνεται ότι η σειρά θα το διερευνήσει αυτό.

Δείτε το τρέιλερ:

Η πρεμιέρα του The First Lady θα γίνει στο Showtime στις 17 Απριλίου.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: