Η καταξιωμένη ηθοποιός ετοιμάζεται να υποδυθεί και πάλι μια ιστορική προσωπικότητα.

Από EW Staff
13 Αυγούστου, 2021 @ 16:40

Η ηθοποιός Gillian Anderson μετά τις εξαιρετικές της εμφανίσεις στις τηλεοπτικές σειρές Sex Education και The Crown του Netflix, θα υποδυθεί τη σύζυγο του Franklin D. Roosevelt, Eleanor, στην επερχόμενη ανθολογική σειρά του Showtime με τίτλο “The First Lady“.

Προς μεγάλη μας έκπληξη μάλιστα, δημοσίευσε στο Twitter μια φωτογραφία που τη δείχνει να δοκιμάζει την περούκα του χαρακτήρα. Η Anderson δεν έγραψε κάτι στη φωτογραφία και αρκέστηκε να βάλει τρία κατάλληλα emoji – μια αμερικανική σημαία, μια τσαγιέρα και ένα σύμβολο φωτιάς, μαζί με ένα διάσημο απόφθεγμα της Roosevelt: «Μια γυναίκα είναι σαν ένα φακελάκι τσαγιού: Ποτέ δεν ξέρεις πόσο δυνατό είναι είναι μέχρι να βρεθεί σε ζεστό νερό». 

Η Roosevelt έγραψε ιστορία ως η Πρώτη Κυρία με τη μεγαλύτερη διάρκεια, κρατώντας τον τίτλο από το 1933 έως το 1945.

“Η Gillian Anderson είναι μια ηθοποιός με απίστευτο φάσμα και εξαιρετικό ταλέντο – είναι η τέλεια επιλογή για να ολοκληρώσει αυτό το τρίο, το οποίο θα διαδραματίσει τους ρόλους αυτών των εμβληματικών γυναικών”, δήλωσε η Amy Israel, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος της Showtime Networks Inc. Υπενθυμίζουμε ότι η Viola Davis θα υποδυθεί τη Michelle Obama και η Michelle Pfeiffer την Betty Ford in the series.

Η καταξιωμένη ηθοποιός δεν είναι ξένη στο να αναλαμβάνει ιστορικές προσωπικότητες, αφού πρόσφατα έπαιξε τη Μάργκαρετ Θάτσερ στην τέταρτη σεζόν του The Crown, λαμβάνοντας διθυραμβικές κριτικές.

Το καστ της σειράς “The First Lady” θα συμπληρώσουν οι Aaron Eckhart ως Gerald Ford, Jr., Judy Greer ως Nancy Howe, Jayme Lawson ως νεαρή Michelle Obama, Kristine Forseth ως νεαρή Betty Ford και ο Rhys Wakefield στον ρόλο του Dick Cheney. 

Η πρώτη σεζόν θα επικεντρωθεί στη ζωή των Obama, Ford και Roosevelt και σύντομα θα γνωρίζουμε και την ημερομηνία πρεμιέρας.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: