Η υπόθεση επικεντρώνεται στην ιστορία έξι διαφορετικών γυναικών, οι οποίες κατάφεραν να επιβιώσουν από δολοφονίες.

Από EW Staff
21 Ιουλίου, 2021 @ 16:10

H διάσημη πλατφόρμα του HBO προετοιμάζεται για την κυκλοφορία μίας νέας σειράς, βασισμένης στο νέο μυθιστόρημα τρόμου του Grady Hendrix με τίτλο, “The Final Girl Support Group”.

Πρωταγωνίστρια της σειράς δεν θα είναι άλλη από την βραβευμένη με Όσκαρ, Charlize Theron. Τη σκηνοθεσία του πρότζεκτ έχει αναλάβει ο σκηνοθέτης ταινιών τρόμου (ανάμεσα τους και το διάσημο ΙΤ), Andy Muschietti, ο οποίος θα έχει επίσης και τον ρόλο του παραγωγού.

Η σειρά επικεντρώνεται στην ιστορία έξι διαφορετικών γυναικών, οι οποίες κατάφεραν να επιβιώσουν από δολοφονίες και κατέληξαν να εμπνεύσουν την κινηματογραφική βιομηχανία των ’80ς και των ’90ς.

“Η Lynnette Tarkington είναι μία ατρόμητη γυναίκα, η οποία κατάφερε να γλιτώσει από φόνο. Για παραπάνω από μία δεκαετία, συναντιόταν με πέντε ακόμα γυναίκες και με την ψυχολόγο τους σε ένα group therapy, προκειμένου να καταφέρουν να φέρουν την ζωή τους πίσω στην κανονικότητα, μετά τα τραγικά συμβάντα που συνάντησαν. Τότε, μία από τις γυναίκες χάνει την συνάντηση τους και οι χειρότεροί τους φόβοι επιβεβαιώνονται. Κάποιος ξέρει για τις συναντήσεις τους και είναι αποφασισμένος να τις βγάλει από την μέση μια και καλή. Εκείνες όμως, ποτέ δεν θα τα παρατήσουν”, αναφέρεται στην περίληψη του βιβλίου και αυτή θα είναι και η πλοκή της σειράς.

Η ταινία θα αποτελεί παραγωγή των Theron, AJ Dix, Beth Kono και Andrew Haas μέσω της εταιρείας τους Denver & Delilah Films, σε συνεργασία με την Double Dream’s, των Barbara Muschietti, Andy Muschietti και Irene Yeung.

Ακόμα, δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς. Την περασμένη χρονιά, ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσουν τα γυρίσματα με διαφορετικούς παραγωγούς και καστ. Παραμένει άγνωστος ο λόγος, για τον οποίο το ακυρώθηκε τότε.

Διαβάστε επίσης: