Η ταινία θα περιγράφει τα παιδικά χρόνια του Spielberg.

Από EW Staff
26 Αυγούστου, 2021 @ 12:00

Στην επόμενη ταινία του Steven Spielberg “The Fabelmans” που περιγράφει την παιδική του ηλικία, το καστ των ηθοποιών ήδη συμπληρώθηκε. 

Οι ηθοποιοί, που θα πλαισιώσουν το καστ είναι ο Francis-DeFord, ο οποίος θα υποδύεται τον δημιουργό ταινιών στην παιδική του ηλικία και κάνει έτσι το κινηματογραφικό του ντεμπούτο και οι Keeley Karsten, Birdie Borria, Alina Brace και Sophia Kopera, οι οποίοι θα υποδύονται τα αδέρφια του, σε διάφορα στάδια της ζωής τους. 

Επίσης, θα συμμετέχουν οι Michelle Williams, Seth Rogen, Paul Dano, Gabriel LaBelle, Judd Hirsch, Sam Rechner και Oakes Fegley. Το σενάριο υπογράφει ο ίδιος ο Steven Spielberg και ο Tony Kushner, οι οποίοι μάλιστα, θα είναι και παραγωγοί της ταινίας με την Kristie Macosko Krieger.

Η Keeley Karsten έχει εμφανιστεί ξανά στα Hunters και Evil Lives Here της Amazon και στις ανεξάρτητες ταινίες  Entanglement και Viceroy.

Από την άλλη μεριά, η Birdie Borria ξεκίνησε την καριέρα της στην υποκριτική, όταν ήταν ακόμα τεσσάρων ετών. Στο άμεσο μέλλον πρόκειται να εμφανιστεί στα επερχόμενα You του Netflix και Puppy Place του Apple TV+.

Για τη Sophia Kopera, όπως και για τον Francis-DeFord η ταινία του Steven Spielberg, θα αποτελεί το κινηματογραφικό της ντεμπούτο. Προηγουμένως, είχε υποδυθεί την κόρη της Jessica Chastain και του Oscar Isaac στην τηλεοπτική σειρά του ΗΒΟ Scenes From a Marriage. Ίσως μάλιστα, τη δούμε και στην επερχόμενη σεζόν της σειράς The Morning Show της Apple TV+.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: