Δίπλα στους Jason Statham και Sylvester Stallone.

Από EW Staff
13 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 09:20

O Jason Statham και ο Sylvester Stallone επιστρέφουν με την επερχόμενη ταινία The Expendables, ως ελίτ μισθοφόροι που έχουν αναλάβει την εκτέλεση επικίνδυνων αποστολών.

H Lionsgate ανακοίνωσε πως ο υποψήφιος για Όσκαρ Andy Garcia, υπέγραψε κι αυτός, για να πρωταγωνιστήσει στην τέταρτη ταινία του δημοφιλούς franchise. Ο Garcia θα υποδυθεί τον ρόλο ενός πράκτορα της CIA, που του έχει ανατεθεί να συνοδεύσει την ομάδα στην επικίνδυνη αποστολή τους.

Μαζί τους συμμετέχουν οι Dolph Lundgren και Randy Couture οι οποίοι θα επαναλάβουν τους ρόλους τους για το τέταρτο μέρος της περιπέτειας, ενώ οι 50 Cent, Megan Fox και Tony Jaa είναι επίσης, ανάμεσα στα καινούρια μέλη του καστ.

Στο τελευταίο Expendables τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Scott Waugh, ακολουθώντας το σενάριο του Spenser Cohen με μικρές παρεμβάσεις των Max Adams και John Joseph Connolly. Η παραγωγή θα ξεκινήσει αυτό το φθινόπωρο από τη Lionsgate και την Millennium Media.

Το πρώτο “Expendables” το 2010, σκηνοθετήθηκε από τον Stallone, ενώ στο καστ συμμετείχαν οι Mickey Rourke, Bruce Willis και Arnold Schwarzenegger. Παρά τις διχασμένες κριτικές που γνώρισε και τις χαμηλές εισπράξεις του box office, κατάφερε να συνεχίσει σε δύο ακόμα ταινίες -το “The Expendables 2” το 2012 και το “The Expendables 3” το 2013.

Οι τρεις ταινίες που αποτίουν φόρο τιμής στις ταινίες δράσης των ’80ς και των ’90ς, έχουν συγκεντρώσει συνολικά περισσότερα από 800 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. Οι φήμες για συζητήσεις για μια τέταρτη ταινία κυκλοφορούν εδώ και χρόνια, όμως τώρα πήραν επιτέλους το πράσινο φως.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: