Από EW Staff
14 Νοεμβρίου, 2022 @ 20:31
IMG 0300 Οι βιογραφίες για την Diana έχουν γίνει αναρπαστές. Η συγκεκριμένη έχει γραφτεί από την πρώην διευθύντρια του Vanity Fair, Tina Brown.

Άφωνος ο βιογράφος της Diana με την Elizabeth Debicki που υποδύεται την πριγκίπισσα στην δημοφιλή σειρά του Netflix “The Crown” όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή Good Morning America. “Βλέποντας την Elizabeth Debicki να υποδύεται τη Νταιάνα ένιωσα ότι βλέπω φάντασμα και ξέσπασα σε λυγμούς. Δεν μπορούσα να σταματήσω τα δάκρυα μου”.

IMG 0271 2

Diana: Her True Story: H βιογραφία του Andrew Morton άφησε εποχή! (Publisher ‏: ‎ Simon & Schuster)

Δεν είναι και λίγο ο ίδιος ο βιογράφος της Diana, Andrew Morton να δηλώνει πως, παρακολουθώντας την σειρά The Crown έμεινε άφωνοs, έτρεμε και έκλαψε βλέποντας την ηθοποιό που υποδύεται τη μυθική Diana. Η ενσάρκωση του ρόλου της Lady D από την Debicki τον πήγε πολλά χρόνια πίσω. O διάσημος συγγραφέας βλέποντας την 32χρονη ηθοποιό που ανέλαβε να υποδυθεί την «πριγκίπισσα του λαού», σε συνδυασμό βέβαια και με την εκπληκτική της ομοιότητα με την πριγκίπισσα, ένιωσε φοβερά συγκινημένος. Βέβαια ήταν κάτι που το περίμενε, όπως δήλωσε ο ίδιος, αφού η ομάδα του θρυλικού σεναριογράφου Peter Morgan όταν τον συνάντησαν τον ρώτησαν ακόμα και τι ταπετσαρία είχε στο δωμάτιο της κόρης του που έγραφε το βιβλίο το 1990! “Γίνεται πιστή καταγραφή των γεγονότων” σε βαθμό παράνοιας…” δήλωσε ο διάσημος συγγραφέας.

IMG 0301

O Mario Testino έκανε μία ανεπανάληπτη φωτογράφιση για το Vanity Fair με την Diana στην πιο ευτυχισμένη περίοδο
της ζωής της λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Η ίδια η Αυστραλοπολωνή πανύψηλη Debicki είχε πει σε συνέντευξή της πως, όταν έμαθε πως πήρε τον ρόλο, δεν αντέδρασε πολύ καλά. “Με πίεσε πολύ η ιδέα στην αρχή. Πίστευα ότι ο ρόλος αυτός θα είναι παγίδα. Μέχρι να παραδοθούν τα σενάρια και να ξεκινήσει η όλη διαδικασία, είχα την αίσθηση ότι ήταν ανυπέρβλητο […] Αισθάνομαι τόσο τυχερή. Για μένα, είναι ένα ταξίδι ενός ανθρώπου που βρίσκει ένα κομμάτι του εαυτού του που είναι βαθιά δυνατό, ένα κομμάτι που έχει επιβιώσει τόσο πολύ και μπορεί να ανθίσει».

IMG 0303

Oι ειδικές εκδόσεις του People για την Diana γίνονται ακόμα ανάρπαστες!

Η βιογραφία του για την Πριγκίπισσα Diana, είχε σοκάρει τον κόσμο το 1992, αφού περιείχε λεπτομέρειες σχετικά με τη μάχη της με τη βουλιμία, για την μάχη της με την κατάθλιψη και τον πόνο που της προκάλεσε η σχέση του συζύγου της με την Καμίλα, ενώ η αποκάλυψη λίγο μετά το θάνατό της το 1997 πως εκείνη ήταν η πηγή του Andrew Morton, επιβεβαιώνει πόσο καλά την ήξερε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας και επομένως η δική του κριτική έχει μια κάποια μεγαλύτερη βαρύτητα και εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης: