Από EW Staff
15 Ιουνίου, 2021 @ 13:15

Η ηθοποιός Megan Boone αποτελεί ένα από τα βασικότερα μέλη του καστ της επιτυχημένης σειράς “The Blacklist”, στον ρόλο της “Elizabeth Keen”, όμως έχει αποφασίσει να αποχωρήσει εδώ και καιρό, συνεπώς απομένουν λίγα ακόμα επεισόδια μέχρι τη “μεγάλη έξοδο”.

Όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, η 38χρονη ηθοποιός θέλει να επικεντρωθεί στα υπόλοιπα επαγγελματικά της σχέδια κι έτσι είχε ενημερώσει τους δημιουργούς ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει στο Blacklist, προκειμένου να αναδιαμορφώσουν το σενάριο.

Το πώς θα γίνει η αποχώρηση του χαρακτήρα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αφού η παραγωγή θέλει να κρατήσει σε αγωνία τους φαν.

Πάντως, ο Jon Bokenkamp, ένας εκ των δημιουργών της σειράς, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο TV Insider, ότι τα δύο τελευταία επεισόδια της όγδοης σεζόν, θα μας επιστρέψουν στην αρχή της υπόθεσης και θα απαντηθούν ερωτήματα που απασχολούσαν πολλά χρόνια τους θαυμαστές.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι το Blacklist έχει ανανεωθεί και για ένατη σεζόν από το NBC, ενώ στο Netflix υπάρχει εβδομαδιαία προβολή επεισοδίων.

Διαβάστε επίσης: