Στις περισσότερες χώρες θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιανουάριο του 2022.

Από EW Staff
11 Οκτωβρίου, 2021 @ 15:35

Η Universal Pictures έχει δώσει στη δημοσιότητα το ολοκαίνουριο trailer της νέας ταινίας δράσης του Simon Kinberg με τίτλο “The 355”, η οποία περιλαμβάνει ένα all-star γυναικείο καστ. Αρχικά, το έργο είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, αλλά λόγω της πανδημίας, η ημερομηνία άλλαζε διαρκώς, με τελική να είναι αυτή στις 7 Ιανουαρίου 2022 (για τις ΗΠΑ).

Στο trailer, βλέπουμε πέντε κατασκόπους, διεθνής εμβέλειας, που καλούνται να συνεργαστούν μεταξύ τους με σκοπό να σταματήσουν μια επικείμενη κυβερνοεπίθεση, έτοιμη να ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σε σκηνοθεσία Simon Kinberg, βασισμένος σε ένα σενάριο της Theresa Kinberg. Στο έργο πρωταγωνιστούν οι Jessica Chastain, Lupita Nyong’o, Penélope Cruz, Diane Kruger και Bingbing Fan, καθώς και τους Sebastian Stan και Edgar Ramírez

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη: “Όταν ένα άκρως απόρρητο όπλο πέσει στα χέρια μισθοφόρων, η πράκτορας της CIA, Mason “Mace” Brown, θα πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις της με την αντίπαλη Γερμανίδα πράκτορα Marie, με την πρώην σύμμαχο της MI6 και ειδικευμένη στην πληροφορική Khadijah, και με την εξειδικευμένη Κολομβιανή ψυχολόγο Graciela, σε μια θανατηφόρα και ριψοκίνδυνη αποστολή για την ανάκτηση του όπλου, ενώ την ίδια στιγμή προηγείται ένα βήμα μπροστά από μια μυστηριώδη γυναίκα, την Lin Mi Sheng, η οποία παρακολουθεί κάθε τους κίνηση. Καθώς η δράση εκτοξεύεται σε όλο τον κόσμο, από τα καφενεία του Παρισιού στις αγορές του Μαρόκου, μέχρι τον πλούτο και τη γοητεία της Σαγκάης, η τετραμελής ομάδα έχει αποστολή να προστατεύσει τον κόσμο, πριν συμβεί το μοιραίο”.

Όσο για τον τίτλο “The 355”, προέρχεται από μία από τις πρώτες γυναίκες κατασκόπους των Ηνωμένων Πολιτειών, κατά τη διάρκεια της Αμερικανικής Επανάστασης. Έτσι, λοιπόν, η “πράκτορας 355” αποτελεί αργκό για εκείνους στην CIA, όταν αναφέρονται σε μια γυναίκα κατάσκοπο.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: