Το “Soul” της Olivia Rodrigo είναι επιτέλους εδώ και πρόκειται να κάνει τη ζωή μας πολύ πιο γλυκιά, ωστόσο δεν θα απολαύσουμε σύντομα τα τραγούδια σε κάποια συναυλία.

Από EW Staff
11 Ιουλίου, 2021 @ 23:33

Η 18χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός Olivia Rodrigo (High School Musical: The Musical: The Series) κυκλοφόρησε το παρθενικό της άλμπουμ «Sour» πριν μερικούς μήνες και σαρώνει σε ολόκληρο τον κόσμο, δυστυχώς όμως για τους θαυμαστές της, δεν μπορεί να παίξει ζωντανά για να παρουσιάσει τα επιτυχημένα της τραγούδια.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι επειδή το τηλεοπτικό της συμβόλαιο, της επιβάλλει δεσμεύσεις που δεν της επιτρέπουν να πραγματοποιήσει συναυλίες μέχρι και το 2022. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιους σκέψεις, να δώσει πρώτα μερικές συναυλίες σε μικρές σκηνές χωρητικότητας 3-5 χιλιάδων θεατών ώστε να «ψηθεί» και μετά να βγει στις μεγάλες αρένες.

Η καριέρα της Rodrigo εκτοξεύτηκε εν μια νυκτί όταν κυκλοφόρησε το “Drivers License” τον Ιανουάριο και έγινε αμέσως viral στο TikTok. Το τραγούδι άγγιξε την πρώτη θέση στο Billboard Hot 100 και σημείωσε πάνω από 76 εκατ. ακροάσεις την πρώτη εβδομάδα, κατακτώντας το ρεκόρ για την καλύτερη πρώτη εβδομάδα στην ιστορία του streaming. Το τραγούδι “γέννησε” επίσης ένα νούμερο στο Saturday Night Live, όπου ο σταρ του Bridgerton, Regé-Jean Page, σχολίασε τις φήμες που θέλουν το κομμάτι να είναι εμπνευσμένο από έναν άσχημο χωρισμό. Η Rodrigo έχει δηλώσει στο EW πως οι μήνες που οδήγησαν στην κυκλοφορία του single ήταν “απίθανοι”.

Διαβάστε επίσης: