Το κάθε επεισόδιο κόστισε 10 εκατομμύρια δολάρια.

Από EW Staff
20 Ιουλίου, 2021 @ 18:09

Μία από τις πιο ακριβές σειρές, που γυρίστηκαν ποτέ, φαίνεται πως είναι το The Last Of Us της πλατφόρμας του HBO.

Σύμφωνα με ξένα δημοσίευματα, η νέα σειρά, που είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο video game, εκτιμάται πως κόστισε σχεδόν 10 εκατ. δολάρια ανά επεισόδιο, καθιστώντας την ως την πιο ακριβή τηλεοπτική σειρά, ξεπερνώντας ακόμα και το Game Of Thrones.

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Damien Petti, δήλωσε σχετικά: “Αυτό το έργο υπερβαίνει κατά πολύ τoυς οκτώ χαρακτήρες ανά επεισόδιο, οπότε υπάρχει αυτόματα και πολλαπλασιασμός στο θέμα των οικονομικών μας όσον αφορά τον αντίκτυπό του. Υπάρχουν εκατοντάδες σχετικές επιχειρήσεις, που επωφελούνται από την κάθε εργασία στο σετ”.

Πρόσθεσε επίσης πως οι άνθρωποι, που εργάζονται πίσω από αυτό το εγχείρημα είναι πολύ λιγότεροι, από αυτό που θα πίστευε κανείς. Συγκεκριμένα, η σειρά απασχολεί πέντε καλλιτεχνικούς σκηνοθέτες και έναν ολόκληρο στρατό τεχνικών. “Σκεφτείτε ότι κάναμε έξι μήνες προετοιμασία για να αρχίσουμε τα γυρίσματα, που κράτησαν τελικά έναν χρόνο”, δήλωσε.

Ο δημιουργός της σειράς είναι ο Craig Mazin (Chernobyl), ενώ ο επίσημος σκηνοθέτης είναι ο Neil Druckmann. Ως παραγωγοί έχουν αναλάβει οι Carolyn Strauss, Rose Lam, Evan Wells, Asad Qizilbash, και Carter Swan.

Τον χαρακτήρα του Joel θα τον υποδυθεί ο ηθοποιός Pedro Pascal και την Ellie η 17χρονη Bella Ramsey.

Η σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει κατά τα μέσα του 2022, ενώ η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια.

Διαβάστε επίσης: