Η ένατη ταινία του franchise θα προβληθεί αποκλειστικά στη streaming υπηρεσία.

Από EW Staff
01 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 08:55

Άλλη μια σπουδαία “νίκη” καταφέρνει το Netflix, αφού κατάφερε να κλείσει συμφωνία με τη Legendary για να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην πλατφόρμα, την καινούρια ταινία “Texas Chainsaw Massacre“.

Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, αν αναρωτηθεί κανείς όμως πως έχουν προηγηθεί οκτώ ταινίες ενός επιτυχημένου franchise, οι συνδρομητές θα “τιμήσουν” το νέο φιλμ και με το παραπάνω.

Ωστόσο γνωρίζουμε ότι στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει ο David Blue Garcia, ενώ το σενάριο έχουν αναλάβει οι Fede Álvarez και Rodolfo Sayagues.

Ξέρουμε και τους πρωταγωνιστές! Nell Hudson, Elsie Fisher, Jacob Latimore, Alice Krige, Sarah Yarkin, Jessica Allain, Sam Douglas, William Hope, Jolyon Coy, Moe Dunford, Mark Burnham και Olwen Fouéré, αποτελούν το καστ της νέας ταινίας που θα αποτελεί τη συνέχεια του φιλμ του 1974.

Σε σκηνοθεσία Tobe Hoope, η υπόθεση του αρχικού φιλμ ήταν η ακόλουθη: 
Η νεαρή Σάλυ Χάρντεστυ και ο ανάπηρος αδελφός της, διασχίζουν με τρεις φίλους το Τέξας για να επισκεφτούν τον τάφο του παππού τους, όμως βρίσκονται στο έλεος μιας οικογένειας ψυχοπαθών.

Ημερομηνία πρεμιέρας θα ανακοινωθεί από το Netflix τους επόμενους μήνες.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: