Η σχέση της Lucy Albright με τον Stephen DeMarco θα φέρει στο φως τους δικούς της δαίμονες.

Από EW Staff
05 Αυγούστου, 2021 @ 21:00

Tο δίκτυο Hulu ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει τη σειρά Tell Me Lies με πρωταγωνίστρια την Grace Van Patten.

Η πλοκή είναι βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Carola Lovering και ακολουθεί την πολυτάραχη, αλλά ταυτόχρονα υγιή 8χρονη σχέση της Lucy Albright και του Stephen DeMarco. Οι δυο τους συναντιούνται για πρώτη φορά στο κολέγιο και είναι συνομίληκοι. Γεγονός, που σημαίνει ότι σε μία τέτοια νεαρή ηλικία, οι συνέπειες μπορεί να είναι καταστροφικές. Αν και η σχέση τους ξεκινά, όπως κάθε “κλασικό” ειδύλλιο στην πανεπιστημιούπολη, γρήγορα πέφτουν σε ένα εθιστικό γαϊτανάκι, που θα αλλάξει οριστικά όχι μόνο τη ζωή τους, αλλά και τη ζωή όλων γύρω τους.

Η Grace Van Patten θα υποδυθεί τη Lucy Albright. Επιφανειακά, πρόκειται για ένα υπερ-προστατευμένο, αλλά κουλ κορίτσι από μια εύπορη πόλη του Long Island. Το χιούμορ της και η συμπεριφορά της, της χάρισαν τον τίτλο της “Ice Queen” στις παρέες της. Κάτω όμως, από την εικόνα του κοριτσιού με την έντονη αυτοπεποίθηση, η Lucy Albright κρύβει ένα παιδικό τραύμα, που την κάνει να νιώθει αποκομμένη από τους συνομήλικούς της. Όταν αργότερα, συναντά τον Stephen DeMarco βλέπει ένα σκοτεινό σημάδι μέσα του, το οποίο αναγνωρίζει και στον εαυτό της. Άθελα της λοιπόν, θα φέρει τους δαίμονές της στην επιφάνεια.

Ο Meaghan Oppenheimer θα αναλάβει την παραγωγή της σειράς και μεταφέρει το σενάριο στην μικρή οθόνη. Το Tell Me Lies αποτελεί συμπαραγωγή των εταιρειών Belletrist, Rebelle Media και Vice Studios. Η Carola Lovering, καθώς έχει γράψει το μυθιστόρημα, στο οποίο βασίζεται, πρόκειται να επιβλέπει την παραγωγή. Η σειρά θα κυκλοφορήσει στο Hulu μέσω της 20th Television.

Το υπόλοιπο καστ, που θα πλαισιώσει την Grace Van Patten, καθώς και η ημερομηνία κυκλοφορίας του Tell Me Lies θα αποκαλυφθούν με νεότερη ανακοίνωση της παραγωγής.

Διαβάστε επίσης: