Τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου θα πραγματοποιηθούν και πάλι στην Ελλάδα.

Από EW Staff
23 Ιουνίου, 2021 @ 13:20

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η αγαπημένη ηθοποιός και υποψήφια για οκτώ Όσκαρ, Glenn Close, θα πρωταγωνιστήσει στον δεύτερο κύκλο της σειράς Tehran του Apple TV+, μια δημιουργία των Moshe Zonder, Dana Eden και Maor Kohn, σε σκηνοθεσία του Daniel Syrkin.

Η 74χρονη ηθοποιός που θα υποδυθεί τη Marjan Montazeri, μια Βρετανίδα που ζει στην Τεχεράνη, είναι μεγάλη θαυμάστρια της σειράς, ενώ όπως αναφέρεται, εντυπωσιάστηκε μόλις διάβασε τον νέο ρόλο που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για εκείνη.

Στην υπόθεση του Tehran, η Tamar είναι μια χάκερ πράκτορας της Μοσάντ, που διεισδύει στην Τεχεράνη με ψεύτικη ταυτότητα για να βοηθήσει στην καταστροφή του πυρηνικού αντιδραστήρα του Ιράν. Όταν, όμως, η αποστολή της αποτυγχάνει και παγιδεύεται σε μια διαφορετική, για την ίδια, ζωή, η Tamar πρέπει να σχεδιάσει μια επιχείρηση, που θα βάλει σε κίνδυνο όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Το καστ συμπληρώνουν οι Niv Sultan, Shaun Toub, Navid Negahban, Liraz Charhi και Menashe Noy.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Niv Sultan

Aυτό που έχει εντυπωσιάσει επίσης τους Έλληνες φαν της σειράς, είναι ότι πολλές σκηνές του πρώτου κύκλου γυρίστηκαν στην Αθήνα, κάτι το οποίο θα επαναληφθεί και στη νέα σεζόν.

Η σειρά έκανε το ντεμπούτο της στο ισραηλινό δίκτυο Kan 11 και παγκοσμίως στο Apple TV+ στις 25 Σεπτεμβρίου 2020, ενώ ανανεώθηκε γρήγορα για δεύτερη σεζόν.

Διαβάστε επίσης: