Μαρία- Αντουανέτα, Bessie Coleman, Anna Frank, Diana. Γυναίκες που έγραψαν ιστορία έρχονται αυτόν τον Μάρτιο στο TV5MONDE Plus.

Από EW Staff
23 Φεβρουαρίου, 2022 @ 16:31
Marie Antoinette ils ont juge la reine Arte Les derniers jours d une reine

Ιστορίες Πραγματικές. Ιστορίες Γυναικών που άφησαν ιστορία και που αποτελούν πρότυπα μέχρι σήμερα. Ιστορίες και περιπέτειες γυναικών που έγιναν ταινίες και σειρές στο TV5MONDE plus.

Damoiselle

Damoiselle

Μήπως οι youtubers ομορφιάς υπήρχαν από παλιά; Αποτρίχωση μετώπου, “μεταμόρφωση” της ξαδέρφης που ήταν προτεστάντης, μακιγιάζ για έναν αγώνα μονομάχων, δημιουργία καλσόν… Από τον Μεσαίωνα μέχρι την Επανάσταση και τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, κάθε Δεσποινίδα μας δίνει μια χιουμοριστική εικόνα της γυναικείας περιποίησης μέσα στους αιώνες.

Μία αστεία και ιστορική ιντερνετική σειρά που μπορείτε να παρακολουθήσετε αποκλειστικά στο TV5MONDEplus.

Marie- Antoinette: Ils Ont Juge La Reine

Marie Antoinette ils ont juge la reine Arte Les derniers jours d une reine

Δεν χρειάστηκαν πάνω από τρεις μέρες για να δικαστεί, καταδικαστεί και εκτελεστεί η τελευταία βασίλισσα της Γαλλίας, η Μαρία-Αντουανέτα, η μοίρα της οποίας ήταν προδιαγεγραμμένη.

Quelle Histoire: Les Femmes Inspirantes

Quelle histoire

Κλεοπάτρα, Άννα Φρανκ, Πριγκίπισσα Νταϊάνα, Σιμόν Βέιλ : παρουσίαση γυναικών με προσωπικότητα που συνεχίζει να εμπνέει κάθε γενιά.

Bessie Coleman: Premiere aviatrice Noir

Bessie Coleman

Η αφροαμερικανίδα Μπέσι Κόλμαν δεν είχε παρά ένα όνειρο : να γίνει πιλότος. Ζώντας όμως σε μία χώρα βαθιά χαραγμένη από τον φυλετικό διαχωρισμό, αποφασίζει να αυτοεξοριστεί στην Γαλλία, όπου λαμβάνει τελικά το δίπλωμα πιλότου της το 1921.

Madame Le General: Une Femme D’exception

MadameLeGeneral

Πιλότος αεροπλάνου και ελικοπτέρου, αλεξιπτωτίστρια, χειρούργος γιατρός, η Βαλερί Αντρέ ξεπέρασε τα όρια του εφικτού, λαμβάνοντας τη θέση της πρώτης γυναίκας Στρατηγού σε σώμα στρατού της Γαλλίας.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: