Από EW Staff
24 Σεπτεμβρίου, 2022 @ 10:46
Εξώφυλλο στο Harpers Bazaar τον καιρό που Κim & Kanye ζούσαν τον απόλυτο έρωτα!

IMG 9625 2

Ένα ακόμα υπέροχο εξώφυλλο που έβαλε την Kim στο ραντάρ των τοπ σχεδιαστών μόδας. And the rest is history!

Μία συνέντευξη-κόλαφο επέλεξε να δώσει στην καθημερινή πρωινή εκπομπή «Good Morning America» ο Υe, όπως πλέον αποκαλούν τα μίντια στις ΗΠΑ τον Kanye West. H συνέντευξη που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω σύνδεσμο του YouTube είχε πολλά καυτά σημεία με αποκορύφωμα τις απόψεις του για την θρησκεία, το ιδιωτικό σχολείο που ίδρυσε αλλά και το όραμα μου τα Yeezy να ξεπεράσουν σε πωλήσεις την Apple. Απολαύστε τον περιβόητο Kanye West σε ένα μοναδικό παραλλήρημα!

Για την Kim και τις επιθέσεις του από το Ίνσταγκραμ στον πρώην συντροφό της Pete Davidson είπε: «Αυτή είναι η μητέρα των παιδιών μου και ζητώ συγγνώμη για το άγχος που προκάλεσα, ακόμα και όταν ένιωθα ότι ήμουν σε πλήρη απογοήτευσή μου… ο Θεός με καλεί να γίνω πιο δυνατός και έγινα», είπε ο Ye, ο καλλιτέχνης όπως είπαμε και πριν και επιχειρηματίας που είναι γνωστός ως Kanye West. «Χρειάζομαι αυτό το άτομο να έχει λιγότερο άγχος και να έχει το καλύτερο, υγιές μυαλό και όσο το δυνατόν πιο ήρεμο για να μπορέσει να μεγαλώσει αυτά τα παιδιά στο τέλος της ημέρας».

IMG 9624

Επιχειρηματικό φαινόμενο! Η περιουσία του West ξεπερνάει τα 2 billion dollars!

Σε αυτή την συνέντευξη ποταμό μίλησε και για την Donda Academy, ένα πρότυπο χριστιανικό σχολείο που ξεκίνησε στην Καλιφόρνια αλλά και τα σχέδιά του να θέσει ξανά υποψήφιος για πρόεδρος των ΗΠΑ! Ο Ye επανειλημμένα επανέλαβε την ευθύνη που έχει ως διασημότητα και την επιμονή του να έχει λόγο για το μέλλον των τεσσάρων παιδιών που απέκτησε με το παγκόσμιο αστέρι των social media και του θεάματος, Kim Kardashian.

IMG 9628

Στυλάτος στο εξώφυλλο του αμερικανικού GQ

“Ως μπαμπάς και ως χριστιανός, είπε χαρακτηριστικά, έχω το δικαίωμα να έχω φωνή για το τι φοράνε τα παιδιά μου, τι βλέπουν, τι τρώνε”, είπε. «Έχω μια πλατφόρμα όπου μπορώ να πω αυτό που τόσοι πολλοί μπαμπάδες δεν μπορούν να πουν δυνατά».

IMG 9621

Το πρώτο εξώφυλλο της Kim έγινε στο πλευρό του Kanye West.

Διαβάστε επίσης: