Είναι κάτι που θα έπρεπε να μην είχε συμβεί ποτέ, δήλωσε ο Ryan Coogler στο EW.

Από EW Staff
10 Μαρτίου, 2022 @ 02:45
image 4

Ο σκηνοθέτης των ταινιών «Black Panther» Ryan Coogler στοχοποιήθηκε λανθασμένα ως ληστής τράπεζας, καθώς προσπάθησε να κάνει ανάληψη ενός μεγάλου ποσού.

ryan coogler
Photo: Shutterstock

Ο Ryan Coogler συνελήφθη από την αστυνομία στην Ατλάντα τον περασμένο Ιανουάριο, επειδή υπάλληλος της Bank of America θεώρησε ότι είναι ληστής.

Σύμφωνα με το TMZ, το οποίο είχε μεταδώσει πρώτο την είδηση βάσει αστυνομικής αναφοράς, ο σκηνοθέτης συνελήφθη αφού πήγε στην Bank of America για να κάνει μια συναλλαγή. Ο 35χρονος, ο οποίος φορούσε καπέλο, γυαλιά ηλίου και μάσκα προστασίας από την COVID-19 πήγε σε ταμία και έδωσε ένα δελτίο ανάληψης με ένα σημείωμα γραμμένο στο πίσω μέρος που φέρεται να έγραφε: «Θα ήθελα να κάνω ανάληψη 12.000 δολαρίων σε μετρητά από τον τραπεζικό λογαριασμό μου. Παρακαλώ κάντε την καταμέτρηση των χρημάτων κάπου αλλού. Θα ήθελα να είμαι διακριτικός».

image 4

Η ταμίας, ωστόσο, παρερμήνευσε την κατάσταση ως απόπειρα ληστείας, ενημέρωσε τον προϊστάμενό της και κάλεσαν μαζί την αστυνομία. Έκθεση της αστυνομίας περιγράφει την ταμεία ως έγκυο μαύρη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο συνέλαβαν δύο άτομα σε ένα SUV που περίμεναν τον Κούγκλερ έξω από την τράπεζα και πέρασαν χειροπέδες στον σκηνοθέτη.

Ένας εκπρόσωπος της Bank of America δήλωσε στο Entertainment Weekly: «Λυπούμαστε βαθύτατα που συνέβη αυτό το περιστατικό. Δεν έπρεπε να είχε συμβεί ποτέ και ζητήσαμε συγγνώμη από τον κ. Coogler».

Ο σκηνοθέτης γυρίζει το σίκουελ της ταινίας, «Black Panther»  Black Panther: Wakanda Forever, στην Ατλάντα.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: