Τα προβλήματα του αστέρα της ραπ και συν-ιδρυτή των Public Enemy με το Νόμο δεν έχουν τέλος.

Από EW Staff
20 Οκτωβρίου, 2021 @ 13:24
Marko Zamrznuti tonovi / Shutterstock.com

Photo: Marko Zamrznuti tonovi / Shutterstock.com

Τα πράγματα για τις γυναίκες αγριεύουν σε παγκόσμιο επίπεδο με τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας να παρουσιάζονται όλο και πιο συχνά. Και ας μη μιλήσουμε για την αύξηση των γυναικοκτονιών που σε σοκάρουν ακούγοντάς τες και μόνο.

Ο 62χρονος Flavor Flav λοιπόν, ο γνωστός ράπερ των Public Enemy, κατά κόσμον William Jonathan Drayton Jr., συνελήφθη στις 5 Οκτωβρίου στο Λας Βέγκας με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας. Πλημμέλημα μεν σύμφωνα με το νόμο, βία δε. Η σύλληψη του Flavor Flav από την αστυνομία του Henderson έγινε μετά από καταγγελία για διατάραξη κοινής ησυχίας. Ο εισαγγελέας της πόλης ανακοίνωσε ότι ο τραγουδιστής κατηγορείται επίσημα για πλημμελήματα που συνιστούν ενδοοικογενειακή βία. “Ο Flav έπιασε με το χέρι του το πρόσωπο του θύματος, θύματος, την έσπρωξε, την έριξε κάτω και πήρε και το τηλέφωνο μέσα από τα χέρια της”, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Το περιστατικό συνέβη μέρες πριν κλείσει ένα χρόνο καθαρός από αλκοόλ, και παρότι ο ίδιος δεν έχει ακόμα σχολιάσει τη σύλληψή του- , έγραψε την Τρίτη στο Twitter για την επέτειο αυτή: “1 χρόνος σήμερα… πολύς ακόμη μπροστά… του χρόνου προσεύχομαι όλη η οικογένειά μου να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο που βρίσκομαι… #νηφαλιότητα #χωρίς αλκοόλ #1 έτος πριν και μετά τη νηφαλιότητα”.

Ο δικηγόρος του, όπως ήταν αναμενόμενο, έσπευσε να εξηγήσει ότι “σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν δύο πλευρές στην κάθε ιστορία και θα καταθέσουμε τη δική μας άποψη στο δικαστήριο και όχι στα media”. Ο Flavor Flav είχε νομικά προβλήματα στο Sin City και το 2015 όταν συνελήφθη για κατηγορίες για ναρκωτικά και αλκοόλ.

Ο Chuck D, το έτερο βασικό μέλος των Public Enemy, δεν διαθέτει καλές σχέσεις με τον Flav καθώς κατηγορήθηκε από τον τελευταίο ότι “μπλοκάρει μία επανένωση και περιοδεία του συγκροτήματος”.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: