Μοναδικές στιγμές γέλιου υπόσχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν το MEGA, με την κωμωδία του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου.

Από EW Staff
30 Ιουνίου, 2021 @ 20:33

Οι «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» έρχονται στο νέο πρόγραμμα του Mega, με ένα έξυπνο σενάριο, που μπλέκει τις παρεξηγήσεις με το σουρεαλισμό και τις συγκρούσεις με τις αντιφάσεις. Η σειρά αποτελείται από ένα δυνατό καστ ηθοποιών με περγαμηνές στην κωμωδία, οι οποίοι πλαισιώνονται από νέους ταλαντούχους συναδέλφους τους.

Όλα όσα θα δούμε, λαμβάνουν χώρα στο Κουδουνάρι, μια φανταστική κωμόπολη της κεντρικής Έλλάδας. Οι «Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα» θα αναστατώσουν μια νεόπλουτη οικογένεια της ελληνικής επαρχίας, θα ξεσκεπάσουν την υποκρισία των πολιτικών παραγόντων του τόπου και θα δοκιμάσουν τα όρια των αντοχών απέναντι στα κλισέ της καταγωγής.

Ας τους γνωρίσουμε :

Πένη Νταλαούρα (Ελισάβετ Κωνσταντινίδη):

Η αιώνια Έλληνίδα μάνα που ανακατεύεται παντού, θέλει να παρεμβαίνει στη ζωή των παιδιών της, και στοτέλος τα κάνει όλα χειρότερα.


Λυκούργος Νταλαούρας (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης):

Σύζυγος της Πένης. Έπίμονος εκεί που δεν πρέπει, υποχωρητικός εκεί που δεν πρέπει. Θέλει να δει την κόρη του να παντρεύεται με ένα πλούσιο γαμπρό.


Λίζα Νταλαούρα (Τζένη Καζάκου):

Κόρη της Πένης και του Λυκούργου. Γλυκιά,υποχωρητική και διαλλακτική. Θέλει να φύγει από τον στενό κλοιό της οικογένειας που την πνίγει λόγω υπερβολικής προστασίας.


Πωλίνα Βαρδάκα (Μαρία Λέκάκη):

Αδερφή της Πένης αλλά το ακριβώς αντίθετο της. Έίναι παντρεμένη με τον Βασίλη Βαρδάκα και έχει δύο παιδιά. Η Πωλίνα είναι επιπόλαιη, φιλάρεσκη, φαντασμένη και ερωτόληπτη.


Βασίλης Βαρδάκας (Μιχάλης Ρέππας):

Σύζυγος της Πωλίνας. Έπιπόλαιος, φιλάρεσκος, φιγουρατζής και ερωτύλος. Ο Βασίλης είναι «μέσα στα πράγματα» της μικρής κοινότητας. Λύνει και δένει. Οχι φυσικά με το αζημίωτο.


Κλαίρη Γκαργκατζούδη (Σοφία Βογιατζάκη):

Η εξ απορρήτων και κολλητή φίλη της Πένης, γνωρίζει όλα τα μυστικά της και δίνει πάντα τη λάθος συμβουλή. Έχει εμπορικό κατάστημα στο χωριό και γνωρίζει πολλά για όλες τις «κυρίες» του χωριού.


Αλφρεντ Ντουρχάϊ (Daniel Nurka):

Στην αρχή όλοι νομίζουν ότι είναι λόρδος από το Λονδίνο. Η καταγωγή του είναι από την Αλβανία κι αυτό, στην οικογένεια της αγαπημένης του Λίζας, αποτελεί «πρόβλημα».


Ηλίας Λαλαμπίρδας (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος):

Ο βουλευτής της περιοχής. Θα συμμαχήσει με όποιον χρειάζεται για να γίνει αυτό που θέλει. Θα πουλήσει όποιον χρειάζεται, αρκεί να παραμείνει στην Βουλή.


Νία Λαλαμπίρδα (Βάσω Γουλιελμάκη):

Η Νία είναι κόπια της Πωλίνας. Έίναι γυναίκα βουλευτή, κοσμική, ξιπασμένη, ντυμένη με την τελευταία λέξη της μόδας και εθισμένη στα lifestyle περιοδικά.


Περικλής Μπακλάφας (Πάνος Σταθακόπουλος):

Ο Δήμαρχος της πόλης. Έχει όλα τα ελαττώματα του βουλευτή της περιοχής αλλά χωρίς τις ικανότητές του στην εσωκομματική ανέλιξη. H γυναίκα του, η Λίτσα τον κάνει ότι θέλει και τον επηρεάζει στις αποφάσεις που πρόκειται να πάρει.


Λίτσα Μπακλάφα (Μαρία Γεωργιάδου):

Μια μαντάμ Μποβαρύ του Θεσσαλικού κάμπου. Γυναίκα με απωθημένα και ματαιωμένες προσδοκίες. Μισεί τους πάντες και πρώτον από όλους τον άντρα της.


Τόλης Κακαλιούρας (Βασίλης Κούκουρας):

Ο ωραίος της πόλης. Τον ονειρεύονται όλα τα θηλυκά της περιοχής και αυτός δεν τα αφήνει
παραπονεμένα. Έίναι όλες ευχαριστημένες μαζί του και πιο πολύ από όλες η γυναίκα του Ντιάνα.


Ντιάνα Κακαλιούρα (Τζένη Μπότση):

Η πιο ευτυχισμένη κυρία της πόλης. Ο άντρας της είναι απροκάλυπτα άπιστος, αλλά η ίδια δεν έχει πάρει χαμπάρι όλα τα χρόνια του γάμου τους.


Παυλίνα Γκεγκελέκου (Πηνελόπη Πιτσούλη):

Θεία της Πένης και της Πωλίνας. Πάσχει από άνοια δεν αναγνωρίζει της ανιψιές της και το χειρότερο: δεν έχει καταλήξει πως θα μοιράσει την περιουσία της.


Φώτω Γκιουλέκα (Κατερίνα Ζαρίφη):

Η επαναστάτρια της πόλης. Δημοτική σύμβουλος, συγκρούεται με τα μεγάλα συμφέροντα της περιοχής αλλά στο τέλος της ημέρας βλέπει και το συμφέρον της.

Διαβάστε επίσης: