Με τον φόβο να μην προκληθεί διπλωματικό επεισόδιο αν ο δήμαρχος Μπακλάφας αρνηθεί την πρόσκληση του λόρδου και της λαίδης, ένα επίσημο δείπνο διοργανώνεται στο σπίτι του Λυκούργου και της Πένης.

Από EW Staff
04 Μαρτίου, 2022 @ 15:58
sympetheroi

«ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠ’ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ», ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΣΤΙΣ 21:00, ΣΤΟ MEGA

Επίσημο δείπνο στο σπίτι της Πένης και του Λυκούργου Νταλαούρα με… πικάντικες εξελίξεις.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18ο

Tίτλος επεισοδίου: «Ερωτευμένες γυναίκες»

Ο Θύμιος, ο υπάλληλος του Λυκούργου είναι ο μόνος Κουδουναριώτης ο οποίος γνωρίζει το παρελθόν του Μπουκουράν. Οι συχνές του επισκέψεις για διάφορες δουλειές που πρέπει να κάνει στο σπίτι στου Λυκούργου κρύβουν τον έναν και μοναδικό κίνδυνο. Να αποκαλυφθεί το ψέμα, περί Άγγλου λόρδου.

Το ειδύλλιο του Λυκούργου με την Λίτσα Μπακλάφα έχει εξελιχθεί σε άσβεστο πάθος και ο κίνδυνος να προδοθούν είναι μεγάλος, όταν δίνουν ραντεβού στο Καλαμίτσι. Την ίδια ιδέα για ερωτικό ραντεβού στο ίδιο μέρος έχει και η Πένη με τον Μπουκουράν.

Με τον φόβο να μην προκληθεί διπλωματικό επεισόδιο αν ο δήμαρχος Μπακλάφας αρνηθεί την πρόσκληση του λόρδου και της λαίδης, ένα επίσημο δείπνο διοργανώνεται στο σπίτι του Λυκούργου και της Πένης. Η θεία Παυλίνα χάνεται από το σπίτι και συνωμοτεί με την δημοσιογράφο Αντζελίνα Μπάρδα ενώ προκύπτει και ένα άλλο ζήτημα. Η Πωλίνα νοιώθει όλο και πιο θερμά συναισθήματα για τον Αλβανό συμπέθερο.  

Στο ρόλο του Θύμιου ο Γιάννης Μπουραζάνας

Στο ρόλο της Αντζελίνας Μπάρδα η Αντιγόνη Νάκα

Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Λεκάκη, Μιχάλης Ρέππας, Τζένη Μπότση, Σοφία Βογιατζάκη, Μαρία Γεωργιάδου, Βασίλης Κούκουρας, Πάνος Σταθακόπουλος, Βάσω Γουλιελμάκη, Κώστας Καζάκας, Νατάσα Κοτσοβού, Τζένη Καζάκου, Daniel Nurka. Και σε ξεχωριστούς ρόλους: η  Ελένη Γερασιμίδου, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Πηνελόπη Πιτσούλη και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Σενάριο-Σκηνοθεσία: Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασίου

Μουσική: Αφροδίτη Μάνου

Διευθυντής φωτογραφίας: Βασίλης Κλωτσοτήρας

Ενδυματολόγος: Έβελυν Σιούπη

Σκηνογράφος: Λία Ασβεστά

Executive Producer: Έλενα Χατζηαλεξάνδρου

Εκτέλεση Παραγωγής: LUMAD PRODUCTIONS 

#SympetheroiApTaTirana

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Sneak Preview: Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα | Παρασκευή στις 21:00

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: