Ήταν θέμα χρόνου να ανακοινωθεί κι επίσημα.

Από EW Staff
31 Ιουλίου, 2021 @ 18:18

H πρώτη σεζόν της σειράς “Sweet Tooth” τα πήγε εξαιρετικά σε νούμερα και κριτικές, συνεπώς ήταν θέμα χρόνου για το Netflix, να την ανανεώσει και για δεύτερη.

To “Sweet Tooth” βασίζεται στη σειρά βιβλίων της DC Comics του Jeff Lemire. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Jim Mickle, γνωστός για τη δουλειά του στη σειρά Hap and Leonard.

Στο καστ συναντάμε τους ηθοποιούς Christian Convery (Beautiful Boy), Nonso Anozie (The Laundromat), Adeel Akhtar (Les Misérables) και Will Forte (The Last Man on Earth), ενώ ο James Brolin είναι ο αφηγητής.


Η υπόθεση του Sweet Tooth

Δέκα χρόνια μετά το χάος που προκάλεσε η “Μεγάλη Κατάρρευση” στον κόσμο και οδήγησε στη μυστηριώδη εμφάνιση υβριδικών, δηλαδή μωρών που γεννιούνται μισοί άνθρωποι και μισοί ζώα. Αβέβαιοι για το αν τα υβριδικά είναι η αιτία ή το αποτέλεσμα του ιού, πολλοί άνθρωποι τα φοβούνται και τα κυνηγούν. Ζώντας για μια δεκαετία αποκλεισμένο στο ασφαλές σπίτι του στο δάσος, το άβγαλτο υβριδικό αγόρι-ελάφι Γκας (Κρίστιαν Κόνβερι) γίνεται αναπάντεχα φίλος με τον μοναχικό περιπλανώμενο Τζέπερντ (Νόνσο Ανόζι). Μαζί ξεκινούν μια απίθανη περιπέτεια σε όλη την Αμερική που έχει απομείνει, αναζητώντας απαντήσεις για την καταγωγή του Γκας, το παρελθόν του Τζέπερντ και το αληθινό νόημα της πατρίδας. Η ιστορία τους όμως είναι γεμάτη από αναπάντεχους φίλους και εχθρούς, ενώ ο Γκας γρήγορα μαθαίνει ότι ο απολαυστικός, επικίνδυνος κόσμος έξω από το δάσος είναι πολύ πιο περίπλοκος από αυτό που είχε φανταστεί.

Ακολουθεί το trailer του πρώτου κύκλου:

Διαβάστε επίσης: