Ο Momoa ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση.

Από EW Staff
08 Ιουνίου, 2021 @ 13:56

Το πολυαναμενόμενο φιλμ “Sweet Girl” με πρωταγωνιστή τον Jason Momoa (See, Aquaman, Game Of Thrones), καταφτάνει επιτέλους στο Netflix και οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη νέα ταινία στις 20 Αυγούστου του 2021. 

Στη σκηνοθετική καρέκλα κάθισε ο Brian Andrew Mendoza, ο οποίος έχει συνεργαστεί ξανά με τον Momoa στην τηλεοπτική σειρά Frontier (2016-2018) και στις ταινίες Road to Paloma (2014) και Braven (2018).

Το σενάριο επιμελήθηκαν οι Philip Eisner, Gregg Hurwitz και Will Staples.

Η επίσημη σύνοψη του Netflix για το “Sweet Girl” αναφέρει: 
Ο αφοσιωμένος οικογενειάρχης Ρέι Κούπερ ορκίζεται να βρει το δίκιο του από τη φαρμακευτική εταιρεία που ευθύνεται για την απόσυρση από την αγορά ενός πιθανώς σωτήριου φαρμάκου ακριβώς λίγο πριν πεθάνει η γυναίκα του (Άντρια Αρχόνα) από καρκίνο. Όταν όμως, αναζητώντας την αλήθεια, κάνει μια μοιραία γνωριμία που θέτει σε κίνδυνο τον ίδιο και την κόρη του, Ρέιτσελ (Ιζαμπέλα Μέρσεντ), ο Ρέι θέλει πλέον να εκδικηθεί με σκοπό να προστατέψει τη μοναδική οικογένεια που του έχει απομείνει.

Στο υπόλοιπο καστ θα δούμε τους ηθοποιούς Marisa Tomei, Manuel Garcia-Rulfo, Raza Jaffrey, Adria Arjona, Justin Bartha, Lex Scott Davis, Michael Raymond-James, Dominic Fumusa, Brian Howe, Nelson Franklin και Reggie Lee.

Αναμένουμε το επίσημο trailer τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε επίσης: