Το πολυαναμενόμενο φιλμ καταφτάνει στο Netflix στις 20 Αυγούστου του 2021.

Από EW Staff
12 Ιουλίου, 2021 @ 14:47

Το δίκτυο Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της νέας πρωτότυπης ταινίας του με τίτλο “Sweet Girl”, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Jason Momoa (See, Aquaman, Game Of Thrones).

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Brian Andrew Mendoza, που έχει συνεργαστεί ξανά με τον Momoa στην τηλεοπτική σειρά Frontier (2016-2018) και στις ταινίες Road to Paloma (2014) και Braven (2018). Το σενάριο υπογράφουν οι Philip Eisner, Gregg Hurwitz και Will Staples.

Στην υπόθεση της ταινίας, ο αφοσιωμένος οικογενειάρχης Ρέι Κούπερ ορκίζεται να βρει το δίκιο του από τη φαρμακευτική εταιρεία που ευθύνεται για την απόσυρση από την αγορά ενός πιθανώς σωτήριου φαρμάκου ακριβώς λίγο πριν πεθάνει η γυναίκα του (Άντρια Αρχόνα) από καρκίνο. Όταν όμως, αναζητώντας την αλήθεια, κάνει μια μοιραία γνωριμία που θέτει σε κίνδυνο τον ίδιο και την κόρη του, Ρέιτσελ (Ιζαμπέλα Μέρσεντ), ο Ρέι θέλει πλέον να εκδικηθεί με σκοπό να προστατέψει τη μοναδική οικογένεια που του έχει απομείνει.

Το υπόλοιπο καστ αποτελείται από τους ηθοποιούς Marisa Tomei, Manuel Garcia-Rulfo, Raza Jaffrey, Adria Arjona, Justin Bartha, Lex Scott Davis, Michael Raymond-James, Dominic Fumusa, Brian Howe, Nelson Franklin και Reggie Lee.

Η ταινία “Sweet Girl” θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 21 Αυγούστου του 2021.

Διαβάστε επίσης: