Το HBO ανακοίνωσε την επιστροφή της βραβευμένης σειράς.

Από EW Staff
23 Αυγούστου, 2021 @ 16:10

Οι θαυμαστές του Succession περιμένουν εδώ και αρκετό καιρό την ημερομηνία του τρίτου κύκλου και σήμερα το HBΟ προχώρησε στην ανακοίνωση, με ένα απλό αλλά κατανοητό μήνυμα.

Το δίκτυο δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη φωτογραφία του πρωταγωνιστή Brian Cox που υποδύεται τον Logan Roy, μαζί με τη λέξη “Οκτώβριος“. Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, αλλά θα τη μάθουμε λίαν συντόμως.

Υπενθυμίζουμε ότι στην τρίτη σεζόν θα δούμε να μπαίνει στο καστ, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Adrien Brody, ο οποίος θα υποδυθεί τον Josh Aaronson, έναν δισεκατομμυριούχο επενδυτή. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει και ο Alexander Skarsgård, που θα παίξει τον ρόλο του Lukas Matsson, που παρουσιάζεται ως ένας επιτυχημένος αλλά αμφιλεγόμενος ιδρυτής μια τεχνολογικής εταιρείας.

Στην υπόθεση του Succession, ο Logan Roy, ένας μεγιστάνας των media βρίσκεται λίγο πριν το τέλος της καριέρας αλλά και της ζωής του και η οικογένεια του ονειρεύεται ήδη τη διαδοχή.

Δημιουργός της βραβευμένης σειράς είναι ο Jesse Armstrong και το βασικό καστ αποτελείται από τους Brian Cox, Jeremy Strong, Hiam Abbass, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck, Nicholas Braun, Matthew Macfadyen, Peter Friedman, Rob Yang, J. Smith Cameron, Dagmara Dominczyk και Arian Moayed.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: