Το HBO ανακοίνωσε την επιστροφή της βραβευμένης σειράς.

Από EW Staff
14 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 15:36

Οι θαυμαστές του Succession περιμένουν εδώ και αρκετό καιρό την ημερομηνία του τρίτου κύκλου και σήμερα το HBΟ ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου, για streaming μέσω και του HBO Max.

Υπενθυμίζουμε ότι στην τρίτη σεζόν θα δούμε να μπαίνει στο καστ, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Adrien Brody, ο οποίος θα υποδυθεί τον Josh Aaronson, έναν δισεκατομμυριούχο επενδυτή. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει και ο Alexander Skarsgård, που θα παίξει τον ρόλο του Lukas Matsson, που παρουσιάζεται ως ένας επιτυχημένος αλλά αμφιλεγόμενος ιδρυτής μια τεχνολογικής εταιρείας.

Στην υπόθεση του Succession, ο Logan Roy, ένας μεγιστάνας των media βρίσκεται λίγο πριν το τέλος της καριέρας αλλά και της ζωής του και η οικογένεια του ονειρεύεται ήδη τη διαδοχή.

Δημιουργός της βραβευμένης σειράς είναι ο Jesse Armstrong και το βασικό καστ αποτελείται από τους Brian Cox, Jeremy Strong, Hiam Abbass, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck, Nicholas Braun, Matthew Macfadyen, Peter Friedman, Rob Yang, J. Smith Cameron, Dagmara Dominczyk και Arian Moayed.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: