Από EW Staff
09 Ιουνίου, 2021 @ 21:12

Οι δημιουργοί της επιτυχημένης σειράς “Stranger Things” του Netflix, Matt και Ross Duffer,  ανακοίνωσαν άλλη μία ενδιαφέρουσα προσθήκη στο καστ της πολυαναμενόμενης τέταρτης σεζόν. 

Ο επίσημος λογαριασμός του δικτύου στο Twitter, δημοσίευσε ένα βίντεο, όπου τα δύο αδέρφια ανακοινώνουν την είσοδο της ηθοποιού Amybeth McNulty στη σειρά. Η ίδια έγινε γνωστή μέσα από την σειρά “Anne with an E” κι έκτοτε γνώρισε τεράστια επιτυχία και απέκτησε ένα μεγάλο fun club. 

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν οι δημιουργοί της σειράς-φαινόμενο, θα βλέπουμε την ηθοποιό για πολύ καιρό, αφού της έδωσαν έναν ρόλο-κλειδί για την πλοκή του Stranger Things. Η Amybeth McNulty θα υποδυθεί τη Vickie, μία κουλ, έξυπνη και υπερβολικά ομιλητική “σπασίκλα”, την οποία θα ερωτευτεί ένας από τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς. 

Πρόσφατα, η παραγωγή του Netflix ανακοίνωσε και την προσθήκη τριών ακόμα ηθοποιών στο καστ, μεταξύ των οποίων βρίσκονται οι Myles Truitt (Patrick), Regina Ting Chen (Ms. Kelly) και Grace Van Dien (Chrissy). 

O Patrick είναι ένα αστέρι του μπάσκετ, με πολλούς φίλους, ταλέντο και μία υπέροχη ζωή, από την οποία δεν λείπει τίποτα. Τουλάχιστον, μέχρι να έρθουν σε αυτή τα πάνω-κάτω. 

Η Ms. Kelly είναι μία σύμβουλος ευεξίας των μαθητών, η οποία νοιάζεται πολύ για αυτούς, ιδιαίτερα όταν τα πράγματα δυσκολεύουν. 

Τέλος, η Chrissy είναι μαζορέτα και μάλιστα αρχηγός στην ομάδα του σχολείου. Είναι το πιο διάσημο κορίτσι, όμως κάθε τέλεια επιφάνεια κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό. 

Aναμένουμε με αγωνία την ημερομηνία πρεμιέρας του τέταρτου κύκλου!

Διαβάστε επίσης: