Ένας οδηγός για τις βασικές πληροφορίες της επιστροφής του "Stranger Things".

Από EW Staff
08 Νοεμβρίου, 2021 @ 15:52

Όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα, το “Stranger Things” επιστρέφει με την τέταρτη σεζόν του το 2022. Αν και δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, το πιθανότερο είναι να βγει το καλοκαίρι της επόμενης χρονιάς – όπως είχε συμβεί με την περίπτωση του τρίτου κύκλου. Συγκεντρώσαμε όλα τα spoilers για την πολυαναμενόμενη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς του Netflix.

Πότε θα κυκλοφορήσει

Τα γυρίσματα του τέταρτου κύκλου του “Stranger Things” έχουν ολοκληρωθεί. Ωστόσο, ο κύκλος δεν θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021. Πιθανότερο είναι να βγει το καλοκαίρι της επόμενης χρονιάς – τον Ιούλιο ίσως. Ο παραγωγός Shawn Levy δήλωσε ότι η τέταρτη σεζόν πήρε περισσότερο χρόνο να γυριστεί σε σύγκριση με τις προηγούμενες τρεις, αλλά άξιζε και με το παραπάνω.

Ποιοι επιστρέφουν

Ένας νέος κύκλος του “Stranger Things” δεν θα μπορούσε να μην είχε βασικά μέλη του καστ των προηγούμενων σεζόν. Οπότε, μεταξύ άλλων, επιστρέφουν οι Eleven (Millie Bobby Brown), Mike (Finn Wolfhard), Lucas (Caleb McLaughlin), Dustin (Gaten Matarazzo), Will (Noah Schnapp), Max (Sadie Sink), Steve (Joe Keery), Nancy (Natalia Dyer), Jonathan (Charlie Heaton), Robin (Maya Hawke), αλλά και η Joyce (Winona Ryder). Έχει γίνει γνωστό ότι θα επιστρέψει ο David Harbour στο ρόλο του Hooper, παρόλο που είχε μια τραγική κατάληξη στην τρίτη σεζόν.

Millie Bobby Brown as Eleven in ‘Stranger Things 4’
| CREDIT: NETFLIX

Νέες προσθήκες στο καστ

Ήδη από το καλοκαίρι που πέρασε, είναι πλέον επίσημο πως θα υπάρξουν μερικές νέες και ενδιαφέρουσες συμμετοχές στην τέταρτη σεζόν. Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί οι Robert Englund (ο Freddy Krueger του “A Nightmare on Elm Street”), Jamie Campbell Bower, Eduardo Franco, Joseph Quinn, Sherman Augustus, Mason Dye, Nikola Djuricko, Tom Wlaschiha, Myles Truitt, Regina Ting Chen και Grace Van Dien. Επιπλέον, θα προστεθούν μέλη των σειρών “Black Lightning” και “Anne with an E”.

Τι θα γίνει στη συνέχεια της σειράς

Ο τρίτος κύκλος έκλεισε με ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό τόνο. Οι Joyce, Will, Jonathan μάζεψαν τα πράγματά τους από το Hawkins και, μαζί με την Eleven, πήραν τους δρόμους με το μίνι λεωφορείο τους, μετά το θάνατο του Hopper – ο οποίος δεν ήταν ουσιαστικά θάνατος… Υπάρχει μια μεγάλη τροπή: η Eleven έχει χάσει τις δυνάμεις της, δεν μπορεί ούτε καν να “σηκώσει” το αρκουδάκι της μέχρι το ταβάνι.

Ο Matt και ο Ross Duffer είχαν δηλώσει σε συνέντευξη του EW το 2019 ότι η πλοκή του τέταρτου κύκλου “θα διευρυνθεί όσον αφορά τις δυνατότητες αφήγησης σε περιοχές έξω από το Hawkins”. Έτσι δείχνουν πως έγιναν όλα, αν κρίνει κανείς από το trailer, δείχνοντας την παρέα να είναι στην Καλιφόρνια.

Το πρώτο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου θα ονομάζεται “The Hellfire Club”, όπως έχει ήδη αποκαλυφθεί τέτοιο καιρό πέρσι.

Τα υπόλοιπα οκτώ επεισόδια του τέταρτου κύκλου “Stranger Things” θα έχουν τους παρακάτω τίτλους: Vecna’s Curse, The Monster and the Superhero, Dear Billy, The Tina Project, The Dive, The Massacre at Hawkins Lab, Papa και The Piggyback.

Μέχρι να κυκλοφορήσει η τέταρτη και πολυαναμενόμενη σεζόν το 2022, μπορείτε να ανατρέξετε στις προηγούμενες τρεις σεζόν του “Stranger Things” στο Netflix.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: