Μπράβο Kate!

Από EW Staff
01 Ιουνίου, 2021 @ 13:54

Ο ρόλος μιας μεγάλης γυναίκας στη νέα σειρά “Mare of Easttown” του HBO, στάθηκε η αφορμή για την Κέιτ Γουίνσλετ να αποδείξει πόσο όμορφη μπορεί να είναι μία γυναίκα στα 46 της.

Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε στο New York Times πως αρνήθηκε να γίνει το παραμικρό ρετούς στην εικόνα της.

Υποδύεται μία ντετέκτιβ μέσης ηλικίας, η οποία περιστασιακά απολαμβάνει την «παρέα με διάφορους άντρες».

Δεδομένου λοιπόν ότι και εκείνη τον Οκτώβριο θα είναι 46 ετών, προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τα «σημάδια του χρόνου» ως αβαντάζ της. «Είναι μία πλήρως λειτουργική γυναίκα, με τα ψεγάδια της, με ένα σώμα και ένα πρόσωπο, που κινείται ακριβώς όπως αρμόζει στην ηλικία της, την ζωή και την καταγωγή της. Νομίζω όλοι θέλαμε να δούμε κάτι τέτοιο», δήλωσε η Κέιτ Γουίνσλετ.

https://www.youtube.com/watch?v=miQqyfO66uw

Ακόμα και όταν, οι σχεδιαστές της σειράς έκαναν μία απόπειρα παρέμβασης στις αφίσες της σειράς «εξαφανίζοντας» μερικές ρυτίδες από το πρόσωπο της ηθοποιού, εκείνη σύμφωνα με τους Times επικοινώνησε μαζί τους και τους εξήγησε πως «ξέρει ακριβώς πόσες γραμμές έχει γύρω από τα μάτια της».

Τελικά, τους ζήτησε να φτιάξουν εκ νέου τις αφίσες. Η ίδια δικαιολόγησε το συμβάν υποστηρίζοντας πως θέλει να παρουσιάσει μία εντελώς ρεαλιστική εκδοχή της μεσήλικης γυναίκας.

«Πιστεύω ότι αυτός είναι ο λόγος, που ο κόσμος έχει ταυτιστεί τόσο με αυτόν τον χαρακτήρα. Γιατί παίζω την Μάρε με αυτόν τον τρόπο, σαν μία γυναίκα μέσης ηλικίας. Θα γίνω 46 τον Οκτώβριο, δεν υπάρχει λόγος να βάλουμε φίλτρα, λοιπόν», είπε η ηθοποιός υποστηρίζοντας πως μία γυναίκα είναι εξίσου όμορφη χωρίς παρεμβάσεις.

Τέλος, χαρακτηριστικό παράδειγμα της αυτοπεποίθησης, που διακατέχει την Κέιτ Γουίνσλετ είναι η ερωτική σκηνή, που μοιράζεται με τον συμπρωταγωνιστή της και -σύμφωνα με τον σκηνοθέτη- «η κοιλιά της δεν την κολακεύει».

Όπως αποκάλυψε στην συνέντευξή της η ηθοποιός: «Ο σκηνοθέτης μου, o Craig είπε ότι θα έκοβε ένα σημείο της σκηνής νωρίτερα για να μην προλάβει να φανεί η κοιλιά μου. Του είπα απλά: Μην τολμήσεις!».

Μπορεί η νέα της εμφάνιση να ξενίζει τους θαυμαστές της, που είχαν συνηθίσει την κομψή, λαμπερή γυναίκα του Hollywood, όμως η αυθεντικότητα της Κέιτ Γουίνσλετ αποδεικνύεται πιο πολύτιμη από όλη αυτή την λάμψη.

Όπως είπε και εκείνη, «δεν ήθελε τίποτα παραπάνω από αυτό που πραγματικά είναι».

Διαβάστε επίσης: