Το “The Both Die at the End” έρχεται να μας θυμίσει τη σημασία του να ζούμε κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία!

Από EW Staff
11 Μαρτίου, 2022 @ 01:58
THEY BOTH DIE

Στο Τέλος Πεθαίνουν και οι Δύο, του Adam Silvera, Εκδόσεις Διόπτρα
Σε έναν παράλληλο κόσμο, την τελευταία σου μέρα στη Γη, το Δελτίο Θανάτου σε καλεί και σου αναγγέλλει ότι πρόκειται να πεθάνεις. Εσύ τι θα έκανες αν σου έλεγαν ότι έχεις ακόμα μόνο 24 ώρες ζωής;
Αυτό συμβαίνει στις 5 Σεπτεμβρίου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν ανακοινώνεται στον Ματέο Τόρεζ και τον Ρούφους Εμετέριο ότι έφτασε η μοιραία μέρα. Κι ενώ, μεταξύ τους, ο Ματέο και ο Ρούφους είναι εντελώς άγνωστοι, και οι δύο θέλουν, ως τελευταία επιθυμία, να κάνουν ένα νέο φίλο, για διαφορετικούς λόγους καθένας. Έχουν, όμως, μόνο είκοσι τέσσερις ώρες στη διάθεσή τους… Οπότε, καταλήγουν στην εφαρμογή “Ο τελευταίος φίλος”, μέσα από την οποία ο Ρούφους και ο Ματέο θα συναντηθούν και θα επιχειρήσουν να ζήσουν μαζί μια ύστατη, μεγάλη περιπέτεια.
Ο Άνταμ Σιλβέρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μπρονξ κι ήταν βιβλιοπώλης προτού ασχοληθεί με το χώρο των εκδόσεων. Έκανε σεμινάρια δημιουργικής γραφής, υπήρξε επαγγελματίας αναγνώστης νεανικών μυθιστορημάτων και πλέον είναι ο συγγραφέας των NY Times best sellers “More Happy Than Not” και “History is All You Left Me”, καθώς και των “Infinity Reaper, Infinity Son” και “What If It’s Us and Here’s to Us”.
Το “The Both Die at the End” είναι ένα βιβλίο που έρχεται να μας θυμίσει τη σημασία του να ζούμε κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία! Είναι μια ιστορία που μας βοηθά να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν υπάρχει ζωή χωρίς θάνατο, όπως και αγάπη χωρίς απώλεια, και ότι είναι δυνατόν, δυστυχώς, να αλλάξει ή και να καταρρεύσει αναπάντεχα όλος ο κόσμος μας.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: