Από EW Staff
14 Νοεμβρίου, 2022 @ 19:39
IMG 0292 Credit:Everett Collection/ EW

Τουλάχιστον εγώ δεν ήμουν έγκυος σε ταινία, Arnold” δηλώνει ο Sylvester Stallone και πετά τον γάντι στον Arnold Schwarzenegger. Οι αιώνιοι ανταγωνιστές Sylvester Stallone και Arnold Schwarzenegger είναι και πάλι στο επίκεντρο καθώς ο πρωταγωνιστής των Rocky στην εκπομπή The Jonathan Ross Show “κατηγόρησε” τον πρώην Κυβερνήτη της Καλιφόρνια πως τον εξαπάτησε να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία που απέτυχε παταγωδώς στο box office.

IMG 0295
Cr. Imeh Akpanudosen/ filmmagic

Πρόκειται για την ταινία Stop! Or My Mum Will Shoot στην οποία βρέθηκε ο Stallone μόνο και μόνο γιατί ήθελε να πάρει τον ρόλο από τον Schwarzenegger, χωρίς να έχει καταλάβει πως ο τελευταίος επίτηδες διέδιδε παντού πως θα πρωταγωνιστούσε εκείνος προκειμένου να τον ξεγελάσει και από ανταγωνισμό να πάρει εκείνος τον ρόλο . “Για πολλά χρόνια δεν αντέχαμε να είμαστε στον ίδιο γαλαξία” παραδέχεται ο 76χρονος Stallone που χαρακτηρίζει τον Schwarzenegger μεγάλο πλακατζή και πως του σκάρωσε πολλές πλάκες στα επαγγελματικά τους. Για την ώρα ο Schwarzenegger δεν έχει απαντήσει.

IMG 0296

Βέβαια, όλα αυτά είναι περασμένα ξεχασμένα καθώς από το 1992 και μετά έχουν πρωταγωνιστήσει μαζί σε ταινίες δράσης ενώ ο 76χρονος Αμερικανός ηθοποιός και παραγωγός έγραψε πριν ένα μήνα σε λεζάντα φωτογραφίας: «Εγώ και ο σπουδαίος μου φίλος Arnold @schwarzenegger περνάμε χρόνο στο καταπληκτικό γραφείο του, σκαλίζοντας κεφάλια κολοκύθας για το Halloween με μαχαίρια επιβίωσης! Αυτό κάνουν τα παιδιά της πραγματικής ΔΡΑΣΗΣ στον ελεύθερο χρόνο τους! Χαχαχα…».

IMG 0294

.

 

 

.


Διαβάστε επίσης: