Έχουμε και την επίσημη αφίσα.

Από EW Staff
26 Αυγούστου, 2021 @ 09:00

Το πρώτο πλάνο από τη βιογραφική ταινία “Spencer” του Pablo Larraín για την πριγκίπισσα Νταϊάνα (την υποδύεται η Kristen Stewart), παρουσιάστηκε την Τετάρτη στο CinemaCon και το EW ήταν εκεί για την “κλεφτή” ματιά.

Το φιλμ επικεντρώνεται σε ένα σαββατοκύριακο στις αρχές της δεκαετίας του ’90, όταν η Νταϊάνα αποφάσισε να χωρίσει από τον πρίγκιπα Κάρολο, τον οποίο παντρεύτηκε το 1981. Η σχέση ήταν τεταμένη λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων και εξωσυζυγικών σχέσεων. Το ζευγάρι χώρισε το 1992 και το διαζύγιο βγήκε το 1996. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα σκοτώθηκε σε τροχαίο έναν χρόνο μετά.

Ο «Jackie» Pablo Larrain έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας, ενώ το σενάριο υπογράφει ο ταλαντούχος Steven Knight.

Στο πλάνο, το οποίο δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα αφού δυστυχώς απαγορεύεται, η ηθοποιός Kristen Stewart στέκεται μαζί με τον Jack Farthing που υποδύεται τον Κάρολο σε ένα τραπέζι μπιλιάρδου, κατά πάσα πιθανότητα στο βασιλικό κτήμα. Οι δυο τους, οι οποίοι χωρίζονται κατά μήκος του τραπεζιού με μια σειρά από κόκκινες μπάλες, διαφωνούν και μαλώνουν για έναν από τους γιους τους. Όμως, στο επίκεντρο των προβλημάτων του μαζί της, είναι η εμφανής έλλειψη επιθυμίας της να συμμορφωθεί με τα βασιλικά πρότυπα.

Η NEON κυκλοφόρησε επίσης ένα teaser trailer για τους “τυχερούς” που παρεβρέθηκαν στο στο CinemaCon, που περιλαμβάνει πλάνα από την πλούσια ζωή που περιβάλλει τη Νταϊάνα, από το φαγητό, μέχρι τα υπέροχα ρούχα και τη βασιλική οικογένεια που κάθεται σε ένα μακρύ τραπέζι. Υπάρχουν διάφορα πλάνα της Νταϊάνα, η οποία τρέχει από τα προβλήματά της στο κτήμα του Σάντρινγχαμ.

Τέλος, έχουμε και το επίσημο πόστερ του “Spencer” και πλέον ανυπομονούμε όλο και περισσότερο για την πρεμιέρα στις 5 Νοεμβρίου!

Το καστ συμπληρώνουν οι Timothy Spall (Mr. Turner), Sean Harris (Mission: Impossible — Fallout) και  Sally Hawkins (The Shape of Water).

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: