Η εταιρεία, στην οποία ανήκει το εστιατόριο υπέβαλλε αίτηση πτώχευσης τον Απρίλιο, οπότε βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία.

Από EW Staff
02 Αυγούστου, 2021 @ 17:10

Οι δημιουργοί της σειράς South Park, Trey Parker και Matt Stone, προσπαθούν να αποκτήσουν το διάσημο εστιατόριο Casa Bonita, το οποίο εμφανίζεται και στο show.

Το εν λόγω εστιατόριο, το οποίο επισκέπτονταν όσο ήταν παιδιά, τόσο ο Parker όσο και ο Stone, έχει εμφανιστεί πολλές φορές στις 24 σεζόν, που έχουν κυκλοφορήσει έως τώρα. Μάλιστα, υπήρχε ένα επεισόδιο,το οποίο πήρε το όνομά του από αυτό, κατά την έβδομη σεζόν, το 2003. Επίσης, έχει εμφανιστεί και στο βιντεοπαιχνίδι του 2017, South Park: The Fractured but Whole.

To Casa Bonita στο show ‘South Park

Η εταιρεία, στην οποία ανήκει το μεξικάνικο εστιατόριο υπέβαλλε αίτηση πτώχευσης τον Απρίλιο, οπότε το δίδυμο των δημιουργών του South Park βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία. “Θέλουμε να αγοράσουμε το Casa Bonita και να του φερθούμε όπως του αξίζει. Νιώθω ότι είχε παραμεληθεί ακόμη και πριν από την πανδημία”, δήλωσε ο Parker σε συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter.

Επίσης πρόσθεσε: “Απλώς κάθεται εκεί. Είναι χάλια. Μόλις ανακοινώθηκε ότι το Casa Bonita πρόκειται να κλείσει, είπαμε: πάμε να το αγοράσουμε. Και ένιωσα ότι αυτό ήταν το μεγαλύτερο επίτευγμα της ζωής μου”.

Εάν τελικά καταφέρουν να το αποκτήσουν, οι Parker και Stone έχουν κάνει μεγάλα σχέδια για το εστιατόριο, το οποίο ήδη φιλοξενεί μία στοά, σπηλιά, αλλά και έναν καταρράκτη με δύτες φτιαγμένους από βράχους, μεταξύ άλλων αξιοθέατων.

“Αρχίσαμε να μιλάμε για τις αλλαγές που θα κάνουμε – κυρίως με το φαγητό”, είπε ο Parker, “θα φτιάξουμε πραγματικά υπέροχο φαγητό. Σκεφτόμουν επίσης, πως θα ήθελαν να κάνω την σπηλιά λίγο μεγαλύτερη”.

Το τελευταίο επεισόδιο του South Park, αφορούσε το εμβόλιο κατά του Covid-19. Πρόκειται για ένα ανεξάρτητο επεισόδιο, το οποίο είχε ως επίκεντρο τους συνωμοσιολόγους QAnon. Ίσως μάλιστα, κατάφερε να γεφυρώσει το χάσμα με τους θαυμαστές της σειράς, μετά την μεγάλη αναβολή της 24ης σεζόν, λόγω της πανδημίας. Η σειρά τελικά, ανανεώθηκε για άλλες δύο σεζόν. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες.

Διαβάστε επίσης: