Σε τροχαίο δυστύχημα.

Από EW Staff
29 Ιανουαρίου, 2022 @ 18:23
panos natsis parti

Ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης πρωταγωνιστούσε αυτήν την περίοδο στο θέατρο Ήβη στην παράσταση του Γιώργου Καπουντζίδη «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» και στο νέο σήριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη, Σέρρες.

Ο μόλις 31 ετών ηθοποιός Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του, μετά από τροχαίο κατά την επιστροφή του από το σπίτι της συναδέλφου του Αλεξάνδρας Ταβουλάρη η οποία είχε γενέθλια. Η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό που μετέφερε μπάζα, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού στην Αθήνα

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε και ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στο Facebook: 

Η ανακοίνωση του Σπύρου Μπιμπίλα στο facebook:

Συγκλονισμένοι και άφωνοι έχουμε μείνει όλοι από τον τραγικό θάνατο σε τροχαίο του νεαρού ηθοποιού Πάνου Νάτση, του πρωταγωνιστή του Γιώργου Καπουτζιδη στην νέα σειρά ΣΕΡΡΕΣ…και στο θέατρο ΗΒΗ…Αδύνατον ΝΑ δεχτούμε αυτό το τραγικό νέο….Ποσο γλυκό παιδί, πόσο ωραία δουλέψαμε …Δεν μπορώ να σε αποχαιρετήσω Πάνο μου.

Η ανακοίνωση των θεατρικών σκηνών:

Πάνος Νάτσης, ακολουθεί η ανακοίνωση από τις Θεατρικές Σκηνές.

«Η οικογένεια των Θεατρικών Σκηνών με τεράστια θλίψη αποχαιρετά τον ηθοποιό και αγαπημένο συνεργάτη, που έχασε τη ζωή του τόσο πρόωρα, σε τροχαίο ατύχημα. Οι παραστάσεις για το «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας».

Την συγκεκριμένη ανακοίνωση συνόδευσε μια μαύρη φωτογραφία για το γεγονός πως ο Πάνος Νάτσης δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Διαβάστε επίσης: