Από το West Side Story του Spielberg, έως την ελληνική κωμωδία The Black Bachelor.

Από EW Staff
09 Δεκεμβρίου, 2021 @ 16:48
west side story

Έξι ταινίες κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα και κάποιες από αυτές δεν πρέπει να τις χάσετε.

Αλλού, Παντού (Ailleurs, Partout) των Ιζαμπέλ Ινγκολντ, Βίβιαν Περελμούτερ

04 AILLEURS PARTOUT

Ένας νεαρός άνδρας σ’ ένα δωμάτιο κάπου στην Αγγλία. Σε μια οθόνη υπολογιστή, εικόνες απ’ όλο τον κόσμο. Παράλληλα η διαδρομή του Σαχίν, ενός 20χρονου αγοριού από το Ιράν, το οποίο εγκαταλείπει τη χώρα του, έρχεται στην Ελλάδα, και έπειτα ο δρόμος του τον οδηγεί στην Αγγλία, όπου ζητάει άσυλο.

West Side Story του Στίβεν Σπίλμπεργκ

1319011297 Steven Spielberg West Side Story Official hires

Η νέα διασκευή του διάσημου μιούζικαλ που παίχτηκε πρώτη φορά το 1957 για να γίνει ένα από τα πιο επιτυχημένα όλων των εποχών από τον σπουδαίο Steven Spielberg. Tο «West Side Story» αφηγείται τον απαγορευμένο έρωτα ανάμεσα σε ένα αγόρι (Τόνι) και ένα κορίτσι (Μαρία) δυο αντίπαλων συμμοριών στη Νέα Υόρκη του 1957.

Η Ζωή Συνεχίζεται (C’mon C’mon) του Μάικ Μιλς

cmon cmon 1

Μέσα από μια σειρά απροσδόκητων περιστατικών, ο Τζόνι και ο νεαρός ανιψιός του έρχονται πιο κοντά, βουτώντας σε μια εύθραυστη σχέση που θα τους μεταμορφώσει. Μια βαθιά συγκινητική ιστορία για τις σχέσεις μεταξύ ενηλίκων και παιδιών, για το παρελθόν και το μέλλον.

Daniel ’16 του Δημήτρη Κουτσιαμπασάκου

DANIEL 16

Ο Ντάνιελ, ένας Γερμανός έφηβος, στέλνεται στην Ελλάδα, σε μια κοινότητα αγωγής ανηλίκων, για να εκτίσει την ποινή του. Σ’ ένα εγκαταλελειμμένο χωριό του Έβρου, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία, βιώνει πρωτόγνωρα συναισθήματα και καλείται να δώσει λύση σε δύσκολα διλήμματα.

Μην Κοιτάτε Πάνω (Don’t Look Up) του Ανταμ ΜακΚέι

Δύο αστρονόμοι καλούνται να αναλάβουν μια τεράστια εκστρατεία στα μέσα ενημέρωσης και να προειδοποιήσουν την ανθρωπότητα για την έλευση ενός κομήτη που θα καταστρέψει τον πλανήτη Γη. Μια ταινία γεμάτη κινηματογραφικούς αστέρες.

The Black Bachelor του Γιάννη Παπαδάκου

the bachelor 2

Αυτή την φορά η γνωστή παρέα ταξιδεύει στη Μάνη για να φέρει εις πέρας άλλον ένα γάμο, ωστόσο όλα θα πάνε στραβά – και πάλι- όταν θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μια ιδιαίτερη και πιο ‘’σκοτεινή’’ Μανιάτικη οικογένεια.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: