Η Halle Berry και ο Patrick Wilson προσπαθούν να σώσουν τη Γη από τη Σελήνη, ένα ερωτικό δράμα στη μεταπολεμική Γερμανία, ένας ψαράς από τη Μάλτα που κάνει τα πάντα για την οικογένειά του αλλά και μία παιδική ταινία με τίτλο: « Μια Χαρούμενη Οικογένεια 2», κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες των κινηματογράφων.

Από EW Staff
03 Φεβρουαρίου, 2022 @ 09:07
Moonfall1

Η επιστροφή της Halle Berry, συνεργάζεται με τον Donald Sutherland και τον Patrick Wilson σε μία νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας. Ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη μεταπολεμική Γερμανία, αλλά και ένα Μαλτέζικο δράμα είναι αυτά που έρχονται και σας προτείνουμε να μη χάσετε.

Moonfall: Η Σκοτεινή Πλευρά Του Φεγγαριού/ Moonfall

moonfall

Η Χάλι Μπέρι προσπαθεί να σώσει τη Γη από τη Σελήνη που κατευθύνεται καταπάνω της. Μια μυστηριώδης δύναμη βγάζει το φεγγάρι έξω από την τροχιά της Γης, ωθώντας το προς μια σειρά από συγκρούσεις. Απομένουν λίγες μόνο εβδομάδες προτού οι συνέπειες γίνουν καταστροφικές για την ανθρωπότητα, όταν μια πρώην αστροναύτης πιστεύει πως έχει τη λύση. Οι μόνοι, όμως, που την πιστεύουν είναι ένας παλιός συνάδελφός της και ένας συνωμοσιολόγος. Τότε οι τρεις τους θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι προς τη Σελήνη όπου θα διαπιστώσουν πως τα πράγματα δεν είναι όπως πιστεούμε.

Σκηνοθεσία: Roland Emmerich

Παίζουν:   Halle Berry, Patrick Wilson, Donald Sutherland

Μεγάλη Απόδραση/ Great Freedom

GreatFreedom

Φεστιβαλικά διακεκριμένο ερωτικό δράμα στη μεταπολεμική Γερμανία. Αμέσως μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, η απελευθέρωση δε σημαίνει το ίδιο για όλους. Σίγουρα όχι για το Χανς, ο οποίος βρίσκει τον εαυτό του να συλλαμβάνεται συνεχώς εξαιτίας της ομοφυλοφιλίας του, η οποία ακόμα στη Γερμανία θεωρούταν ποινικό αδίκημα. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των παραμονών του στις φυλακές, αναπτύσσει μια απροσδόκητη σχέση με ένα συγκρατούμενο.

Σκηνοθεσία: Sebastian Meise

Παίζουν: Franz Rogowski, Georg Friedrich, Anton Von Lucke

Το σκαρί/ Luzzu

Luzzu

Μαλτέζικο δράμα με ήρωα ένα ψαρά που ρισκάρει τα πάντα για την οικογένειά του. Ένας ψαράς παλεύει να κερδίσει τίμια τα προς το ζην για την οικογένειά του, με το οικογενειακό σκαρί του, αλλά γρήγορα έρχεται αντιμέτωπος με τις κλίκες που λυμαίνονται την ιχθυαγορά του νησιού. Τότε θα πρέπει να διαλέξει εάν θα υποκύψει στις πιέσεις τους ή θα βρει έναν άλλο δρόμο για τη χειραφέτησή του. Βραβείο ανδρικής ερμηνείας στο φεστιβάλ του Sundance.

Σκηνοθεσία: Alex Camilleri

Παίζουν: Seda Guven, Filip Sertic, Baris Aytac

Μια χαρούμενη οικογένεια 2/ Happy Family 2

HappyFamily2

Η οικογένεια Wishbone σε νέες animated περιπέτειες. Όταν η Baba Yaga και ο Renfield γίνονται ο στόχος της κυνηγού τεράτων Μίλα Σταρ, τα μέλη της οικογένειας Wishbone μεταμορφώνονται σε τέρατα για μία ακόμα φορά. Έτσι, ο μπαμπάς Φρανκεστάιν, η μαμά Βρικόλακας, η κόρη Μούμια και ο γιος Λυκάνθρωπος ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο για να σώσουν τους φίλους τους, να κάνουν νέες “τερατώδεις” γνωριμίες και να συνειδητοποιήσουν ότι κανείς δεν είναι τέλειος.

Σκηνοθεσία: Holger Tappe

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: