Η επιστροφή του Robert Pattinson και της Zoe Kravitz ως το πασίγνωστο ζευγάρι Batman και Catwoman θα φέρει τα πάνω κάτω, ενώ ο αγαπημένος Peter Dinklage θα μας συγκινήσει με τον ρόλο του ως Cyrano De Bergerac.

Από EW Staff
03 Μαρτίου, 2022 @ 09:12
batman 1

Robert Pattinson και Zoe Kravitz, Peter Dinklage και πολλοί άλλοι. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι αίθουσες των κινηματογράφων σήμερα Πέμπτη 3/3, αλλά και τις επόμενες μέρες, θα είναι γεμάτες! 100% σίγουρο όμως, είναι ότι ο… Batman Robert Pattinson μαζί με τη σύγχρονη Catwoman, Zoe Kravitz, θα γίνουν το νέο κινηματογραφικό ζευγάρι που θα λατρέψουμε όλοι. Ενώ, ο Peter Dinklage, γνωστός για τον ρόλο του ως Tyrion στην αγαπημένη σειρά Game Of Thrones, θα… λιώσει πολλές καρδίες ενσαρκώνοντας τον Cyrano , έναν διάσημο άντρα για τον τρόπο που χειρίζεται το σπαθί αλλά και τα λόγια. Ακόμα, η Andrea Arnold κινηματογραφεί την καθημερινότητα 2 αγελάδων, ενώ το νέο βραβευμένο φιλμ του Andrei Konchalovsky στο φεστιβάλ της Βενετίας, Αγαπητοί Σύντροφοι! Κάνει επίσης την πρεμιέρα του.

Batman

BATMAN

Όταν ο μυστηριώδης Ρίντλερ αρχίζει να δολοφονεί κορυφαίες πολιτικές προσωπικότητες της Γκόθαμ Σίτι, ο Μπάτμαν αναγκάζεται να ερευνήσει την εκτεταμένη διαφθορά των αρχών της πόλης και να αναρωτηθεί για την εμπλοκή της οικογένειάς του.

Σκηνοθεσία: Matt Reeves

Παίζουν: Zoe Kravitz, Robert Pattinson, Paul Dano

Cyrano

Cyrano3

Ένας άνδρας μπροστά από την εποχή του, ο Cyrano De Bergerac, (τον υποδύεται ο Peter Dinklage του “Game Of Thrones”) πάντα καταφέρνει να θαμπώνει τους αντιπάλους του, είτε με σφοδρά λογοπαίγνια σε μια λεκτική κονταρομαχία είτε με άψογη ξιφασκία σε μια μονομαχία. Πεπεισμένος, ωστόσο, πως η εμφάνισή του τον καθιστά ανάξιο της αγάπης μιας αφοσιωμένης φίλης, της λαμπερής Ρωξάνης (την υποδύεται η Haley Bennett) ο Cyrano δεν εκδηλώνει τα συναισθήματά του προς αυτήν, και η Ρωξάνη στο μεταξύ ερωτεύεται με την πρώτη ματιά τον Κρίστιαν (στο ρόλο ο Kelvin Harrison).

Σκηνοθεσία: Joe Wright

Παίζουν: Haley Bennett, Peter Dinklage, Kelvin Harrison

Αγελάδες/ Cow

Cow

Η καθημερινότητα της Λούμα, μιας γαλακτοπαραγωγού αγελάδας, η οποία είναι έτοιμη να γεννήσει ένα ακόμα μοσχαράκι σε μια βιομηχανική μονάδα της νοτιοανατολικής Αγγλίας.

Σκηνοθεσία: Andrea Arnold

Αγαπητοί Σύντροφοι!/ Dear Comrades!

AgapitoiSyntrofoi

Στο Νοβοτσερκάσκ του 1962, η Λιουντμίλα είναι μια αφοσιωμένη αξιωματούχος της Σοβιετικής Ένωσης και βετεράνος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Όταν στο τοπικό εργοστάσιο ξεσπά μια απεργία στην οποία συμμετέχει και η νεαρή κόρη της, η κατάσταση φεύγει εκτός ελέγχου και η Λιουντμίλα θα έρθει αντιμέτωπη με την κρατική βία και τη συγκάλυψη φρικτών εγκλημάτων.

Σκηνοθεσία: Andrei Konchalovsky

Παίζουν: Yuliya Vysotskaya, Vladislav Komarov, Andrey Gusev

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: