"Αποφάσισα να ακολουθήσω τον γιο μου" ήταν η πρώτη ανάρτηση της στην πλατφόρμα του Twitter.

Από EW Staff
14 Ιανουαρίου, 2022 @ 15:00

Η Sinéad O’Connor δημοσίευσε ένα ανησυχητικό μήνυμα στο Twitter την Πέμπτη, την ημέρα της κηδείας του έφηβου γιου της Shane O’Connor, στο οποίο απείλησε να αυτοκτονήσει.

Ο έφηβος γιος της Shane αυτοκτόνησε την περασμένη εβδομάδα. Η ίδια, την ημέρα της κηδείας του πόσταρε σπαρακτικά μηνύματα στο Twitter.

«Αποφάσισα να ακολουθήσω τον γιο μου», έγραψε η O’Connor την Πέμπτη.

«Δεν έχει νόημα να ζω χωρίς αυτόν. Ό,τι αγγίζω το καταστρέφω. Έμεινα μόνο για αυτόν. Και τώρα έφυγε. Κατέστρεψα την οικογένειά μου. Τα παιδιά μου δεν θέλουν να με ξέρουν. Είμαι φριχτός άνθρωπος. Και όλοι νομίζετε ότι είμαι καλή επειδή μπορώ να τραγουδήσω. Δεν είμαι.”

Ο 17χρονος γιος του O’Connor, Shane, βρέθηκε νεκρός στις 7 Ιανουαρίου, αφού φέρεται να δραπέτευσε από το νοσοκομείο στο οποίο βρισκόταν υπό παρακολούθηση, καθώς υπήρχαν ενδείξεις ότι θα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.. Η Sinéad αρχικά κατηγόρησε την Tusla, την Υπηρεσία Παιδιών και Οικογένειας της Ιρλανδίας, καθώς και στέλεχος της ιρλανδικής υπηρεσίας υγείας, αλλά αργότερα ζήτησε συγγνώμη και είπε ότι είναι «άνθρωποι».

Ωστόσο, είπε ότι “εμείς [η Ιρλανδία] είμαστε τρίτη χώρα. Έχουμε 12 κρεβάτια σε ειδική φροντίδα για εφήβους που αυτοκτονούν.”

Η O’Connor είπε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ότι η κηδεία του γιου της, ο οποίος ήταν Ινδουιστής, θα γινόταν την Πέμπτη. Μόνο εκείνη και ο πατέρας του Shane, ο Ιρλανδός μουσικός Donal Lunny, θα ήταν παρόντες, σύμφωνα με τις επιθυμίες του γιου της.

Στο σπαρακτικό μήνυμα της στο Twitter την Πέμπτη, συνέχισε: «Είμαι ένα σκουπίδι. Δεν μου αξίζει να ζήσω και όλοι όσοι με γνωρίζουν θα είναι καλύτερα χωρίς εμένα. Λυπάμαι για όλο το κακό που προκάλεσα».

«Είμαι μόνη μου τις τελευταίες τρεις μέρες. Επειδή είμαι σκ—άνθρωπος. Και δικαίως κανείς δεν θέλει να με ξέρει. Αναστάτωσα τον μπαμπά του Shane επειδή έγραψα στο Twitter για την κηδεία. Είμαι τέτοια. Λυπάμαι Ντόναλ. Είμαι μόνη. Το Twitter είναι για μοναχικούς ανθρώπους. Τέρατα σαν εμένα καταλήγουν τρομερά μόνοι».

«Δεν φταίει κανείς παρά μόνο εγώ. Για το θάνατο του Shane φταίω μόνο εγώ. Δεν θέλω να είμαι σε έναν κόσμο χωρίς τον Shane μου και χωρίς τα άλλα παιδιά μου. Δεν μου αξίζει να ζήσω. Αυτό είναι δικό μου λάθος. Κανενός άλλου.”

«Ήμουν τρελή από τη μέρα που γεννήθηκα. Δεν φταίνε οι γονείς μου ούτε η οικογένειά μου ή τα παιδιά. Είναι δικό μου αυτό. Ο Θεός με έκανε λάθος».

Περίπου μισή ώρα αφότου δημοσίευσε το σχετικό μήνυμα, η O’Connor είπε: “Λυπάμαι. Δεν έπρεπε να το πω αυτό. Είμαι με την αστυνομία τώρα στο δρόμο για το νοσοκομείο. Λυπάμαι που σας αναστάτωσα όλους. Έχασα το παιδί μου και μισώ τον εαυτό μου. Το νοσοκομείο θα με βοηθήσει λίγο. Αλλά θα πάω να βρω τον Shane. Αυτό είναι απλώς μια καθυστέρηση.”

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: