Από EW Staff
19 Οκτωβρίου, 2022 @ 20:43
IMG 9832

63639533 11331945 image a 3 1666198194591 1

Ο οίκος ψηφιακών δημοπρασιών eBay απαγορεύει τα κοστούμια του Jeffrey Dahmer ύστερα από κατακραυγή που ξέσπασε από την κοινή γνώμη στις ΗΠΑ για την εξύμνηση του αείμνηστου κατά συρροή δολοφόνου!

Ο εμπορικός ιστότοπος ανακοίνωσε την απομάκρυνση των κοστουμιών σήμερα, αφού είδε εξωφρενικά αυξημένο ενδιαφέρον από το κοινό που εμπνέεται από την κυριαρχία της σειράς «Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story» που προβλήθηκε στο Netflix τον περασμένο μήνα.

IMG 9829

No comments!

Το ανατριχιαστικό θρίλερ έχει αναδειχθεί ως η δεύτερη πιο δημοφιλής σειρά όλων των εποχών για τον γίγαντα του streaming, αλλά έχει επικριθεί για την γοητεία που ασκεί στο τηλεοπτικό κοινό ο διαβόητος δολοφόνος που σκότωσε και έφαγε 17 άνδρες στο Οχάιο και το Ουισκόνσιν μεταξύ των ετών 1978 και 1991.

Το eBay ανακοίνωσε ότι τα κοστούμια – που περιελάμβαναν γυαλιά, περούκες και πουκάμισα που είχαν σκοπό να αποτυπώσουν την ομοιότητα του Dahmer – ήταν αντίθετα με τους όρους παροχής υπηρεσιών του. Η υπηρεσία επισήμανε επίσης ότι «δεν υπάρχει χώρος για αντικείμενα που συνδέονται στενά ή ωφελούν τους βίαιους εγκληματίες σχετικά με τις πράξεις τους ή τις σκηνές εγκλημάτων τα τελευταία 100 χρόνια».

IMG 9830

Tα γυαλιά του Dahmer έχουν γίνει ανάρπαστα!

Η πώληση τέτοιων αντικειμένων, είπε η εταιρεία, ακόμη και ως κοστούμι, αντίκειται στη συμφωνία χρήστη του eBay – παρά το γεγονός ότι οι πωλήσεις δεν μπορούν να ωφελήσουν τον Dahmer, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου και έφυγε από τη ζωή μέσα στη φυλακή το 1994.

Αυτή η νέα τροπή στο φαινόμενο της δημοφιλίας του serial killer έρχεται ως υπενθύμιση ότι καθώς πλησιάζει άμεσα το Halloween στις Ηνωμένες Πολιτείες, ορισμένα κοστούμια θεωρούνται προσβλητικά – ενώ άλλα, φυσικά, φοριούνται για διασκέδαση και συχνά για να διακωμωδήσουν γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας.

IMG 9831

H σειρά του Netflix συνεχίζει να σαρώνει σε τηλεθέαση!

Διαβάστε επίσης: