Από EW Staff
25 Σεπτεμβρίου, 2022 @ 09:04
Άκρως αποκαλυπτική η Shakira στο δημοφιλές γυναικείο περιοδικό ELLE!

Η Shakira στο αμερικανικό περιοδικό Elle σπάει επιτέλους τη σιωπή της μετά την απιστία του Piqué και το διαζύγιο τους. Μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας και δύο παιδιά η 45χρονη Κολομβιανή τραγουδίστρια Shakira δηλώνει πως ήταν και παρέμεινε «σιωπηλή» από την πρώτη στιγμή που χώρισε με τον Ισπανό αμυντικό Piqué αλλά πλέον δεν υπάρχει λόγος!

IMG 9647

Ξαφνιάζει με την ειλικρίνεια και την ωριμότητα της στην συνέντευξη του αμερικανικού ELLE.

«Προσπαθώ, είπε χαρακτηριστικά, να επεξεργαστώ όλα όσα έχουν συμβεί». Μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τον Ιούλιο για πρώτη φορά η σούπερ σταρ αποκαλύπτει στο Elle: “Έμεινα σιωπηλή και απλά προσπάθησα να το διαχειριστώ όλο αυτό. Είναι δύσκολο να μιλήσω για αυτό, κυρίως επειδή το περνάω ακόμη, επειδή είμαι στο φως της δημοσιότητας και διότι ο χωρισμός μας δεν είναι συνηθισμένος. Υπήρξε δύσκολο όχι μόνο για εμένα αλλά και για τα παιδιά μου. Απίστευτα δύσκολο.”

IMG 9649 1

To ELLE αυτόν τον μήνα κυκλοφορεί με δύο διαφορετικά εξώφυλλα της Shakira!


Και συμπληρώνει “Ανεξάρτητα από το πώς τελείωσαν τα πράγματα ή πώς νιώθουμε ο Gerard κι εγώ ο ένας για τον άλλον ως πρώην σύντροφοι, είναι ο πατέρας των παιδιών μου. Έχουμε μια δουλειά να κάνουμε για αυτά τα δύο απίστευτα αγόρια. Πιστεύω ότι θα βρούμε τι είναι καλύτερο για το μέλλον τους και ποια είναι μια δίκαιη λύση. Και θα το εκτιμούσα εάν μας δοθεί το περιθώριο να το κάνουμε αυτό ιδιωτικά”.
Στην ερώτηση εάν είναι μόνη μετά το χωρισμό της δηλώνει “Όλη μου τη ζωή ήμουν σε σχέσεις, πίστευα ότι αυτό είναι το ιδανικό, να είσαι ζευγάρι. Τώρα είμαι εγώ, τα παιδιά μου, η οικογένεια και οι φίλοι μου. Ας περιμένουμε να κλείσει η τρύπα στην καρδιά μου και μετά θα δούμε τι θα συμβεί!”.

IMG 9645 1

Eκθαμβωτική και σε τρομερή φόρμα η 45 χρονη Shakira στο εξώφυλλο του ELLE.

Διαβάστε επίσης: