Η σειρά βασίζεται στο πρώτο μυθιστόρημα της επιτυχημένης τριλογίας “Grisha” της Leigh Bardugo.

Από EW Staff
23 Απριλίου, 2021 @ 10:07

To Νetflix κυκλοφόρησε σήμερα την πολυαναμενόμενη σειρά φαντασίας Shadow and Bone, η οποία βασίζεται στο πρώτο μυθιστόρημα της επιτυχημένης τριλογίας “Grisha” της Leigh Bardugo.

Στην υπόθεση της σειράς, η ταπεινή και ορφανή πολεμίστρια Αλίνα Στάρκοφ μόλις εξαπέλυσε μια απερίγραπτη δύναμη που ίσως είναι το κλειδί για την απελευθέρωση της χώρας που μαστίζεται από πολέμους. Με την τερατώδη απειλή της Σκοτεινής Πτυχής να καραδοκεί, η Αλίνα αφήνει πίσω όλα όσα γνώριζε για να εκπαιδευτεί ως μέλος μιας μαγικής ελίτ πολεμιστών που είναι γνωστοί ως “Οι Γκρίσα”. Καθώς παλεύει να δαμάσει τη δύναμή της, ανακαλύπτει ότι εχθροί και σύμμαχοι μπορεί να είναι ένα και το αυτό, και ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται σε αυτόν τον κόσμο. Επικίνδυνες δυνάμεις ξεδιπλώνονται, μεταξύ άλλων μια ομάδα χαρισματικών κακοποιών, και θα χρειαστεί κάτι περισσότερο από μαγεία για να επιβιώσει.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Eric Heisserer, γνωστός από τις δουλειές του στις ταινίες Βird Box, Arrival, Hours, Lights Out. Αξίζει να σημειώθει ότι για την ταινία Arrival, ο Heisserer προτάθηκε για Όσκαρ Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου στην 89η τελετή απονομής του 2016.

Η πρώτη σεζόν του Shadow and Bone αποτελείται από 8 επεισόδια και στο καστ συναντάμε τους ηθοποιούς Freddy Carter, Jessie Mei, Archie Renaux, Amita Suman, Kit Young και Ben Barnes.

Διαβάστε επίσης: