Η Kim Cattrall είχε δηλώσει από την αρχή ότι δεν επιθυμεί να συμμετέχει σε κανένα σχετικό project.

Από EW Staff
23 Αυγούστου, 2021 @ 09:15

Το Sex and the City επιστρέφει με τη νέα σειρά που τιτλοφορείται And Just Like That και οι πρωταγωνίστριες Sarah Jessica Parker, Kristin Davis και Cynthia Nixon, είναι πανέτοιμες να επιστρέψουν στους ρόλους τους.

Η Kim Cattrall είχε δηλώσει από την αρχή ότι δεν επιθυμεί να συμμετέχει σε κανένα σχετικό project, συνεπώς το HBO Max έπρεπε να βρει μια λύση για να καλύψει το κενό της.

Η ηθοποιός λοιπόν που θα αντικαταστήσει τον ρόλο της θρυλικής Samantha, είναι η Nicole Ari Parker, γνωστή από τη συμμετοχή της στο Empire αλλά και στο Boogie Nights του Paul Thomas Anderson. Η 50χρονη ηθοποιός θα υποδυθεί τη νέα κολλητή της Carrie και μητέρα τριών παιδιών, Lisa Todd Wexley.

Το “And Just Like That” θα ακολουθήσει την Carrie και τις καλύτερες φίλες της Miranda (Nixon), Charlotte (Davis), αλλά πλέον και Lisa (Parker), καθώς περιηγούνται στην περίπλοκη πραγματικότητα της ζωής και της φιλίας στα 50 τους.

Η καινούρια σειρά “And Just Like That” αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός της χρονιάς και σύντομα θα γνωρίζουμε και την ακριβή ημερομηνία πρεμιέρας.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: