Από EW Staff
10 Σεπτεμβρίου, 2022 @ 08:11

IMG 9275

Εξώφυλλο στο People magazine “το ζευγάρι που άλλαξε την βασιλική οικογένεια”.
Ή μήπως της άλλαξε τα φώτα;

Μερίδα του βρετανικού Τύπου έσπευσε να καταδικάσει τη Μέγκαν Μαρκλ για το γεγονός ότι δεν ταξίδεψε στο Balmoral Castle με τον Χάρι όταν πληροφορήθηκε ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ αναμένεται να αφήσει την τελευταία της πνοή. Η αλήθεια όμως είναι κάπως διαφορετική. Ο Βασιλιάς, πλέον, Κάρολος λίγο πριν η μητέρα του αφήσει την τελευταία της πνοή τηλεφώνησε στον Χάρι και του είπε: Πρέπει να έρθεις επειγόντως στο Balmoral για το τελευταίο αντίο στην Βασίλισσα…μην φέρεις όμως τη Μέγκαν!”

Η πληροφορία διέρρευσε μόλις πριν από λίγη ώρα από κύκλους του παλατιού προκειμένου η Δούκισσα του Σάσεξ να λάβει ένα σαφές μήνυμα: Ότι είναι ανεπιθύμητη στον πολύ στενό κύκλο της βασιλικής οικογένειας. Η τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό των New York Times στην οποία επανέφερε πάλι το θέμα του ρατσισμού ως προς τον γιό της Άρτσι από μέλη της βασιλικής οικογένειας αλλά και το επικείμενο βιβλίο που αναμένεται να κυκλοφορήσει με την υπογραφή της, έχουν βάλει πραγματικά μπουρλώτο στη σχέση της με τον Κάρολο αλλά και την Καμίλα.

IMG 9276

Το Vanity Fair είναι ένα από τα ισχυρά έντυπα που στηρίζουν τη Μέγκαν Μαρκλ.

Και μπορεί ο βασιλιάς Κάρολος να δήλωσε στο πρόσφατο δημόσιο διάγγελμα του ότι “εκφράζει την αγάπη του και εύχεται κάθε επιτυχία στους Χάρι και Μέγκαν στη νέα τους ζωή στο εξωτερικό”… ωστόσο ποιος βασιλιάς θα ήθελε στους κόλπους του μία νύφη που γράφει βιβλίο για την εμπειρία της με την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας;

IMG 9274 1

Το περιοδικό Τime έχρισε τους Μέγκαν & Χάρι ως ένα από τα πιο επιδραστικά ζευγάρια του κόσμου. Είναι;

Διαβάστε επίσης: