Η ηθοποιός διαγνώστηκε με αυτή την ασθένεια από το 2018 - Έκτοτε, προσπαθεί να εμπνέει τους ανθρώπους ,που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα να μην τα παρατάνε

Από EW Staff
19 Ιουλίου, 2021 @ 00:53

H Selma Blair έχει διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας από το 2018. Αρχικά, η ασθένειά της δεν είχε τόσο επιθετική μορφή, όμως σταδιακά ξεκίνησε να επιδεινώνεται. Γεγονός, που δυσκόλευε την ηθοποιό μέχρι και να μιλήσει…

Πλέον ακολουθεί μία εντατική θεραπεία με χημειοθεραπείες για το ανοσοποιητικό της σύστημα και ευτυχώς έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση.

Αυτό, που της είχε στοιχήσει περισσότερο, αφού διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας, ήταν η ιππασία, όπως είχε αποκαλύψει. Τον Ιανουάρια ήταν η πρώτη φορά, που δοκίμασε να επιστρέψει στην αγαπημένη της δραστηριότητα, όμως τελικά “δεν ήταν και τόσο ευχάριστο”. “Δεν ένιωθα το πόδι μου καμιά φορά ή τον γλουτό μου. Είχα σπασμούς, ένιωθα ατονία. Αλλά ξέρεις, γέλασα..”, είχε γράψει μεταξύ άλλων για την εμπειρία της.

Πλέον, είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και κατάφερε επιτέλους, να ιππεύσει το αγαπημένο της άλογο. Φυσικά, μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε ένα βίντεο, όπου ιππεύει ένα λευκό άλογο και το συνόδευσε με την εξής λεζάντα: “Τα κατάφερα. Κατάφερα να μείνω όρθια και να ιππεύσω. Μεγάλη υπόθεση. Είμαι πολύ περήφανη, που αναρρώνω, που μαθαίνω και που μένω συγκεντρωμένη. Έστω και πάνω στο αγαπημένο μου άλογο, τον Mr. Nibbles, με την Κέλλυ, που προπονεί το σώμα μου και την αυτοπεποίθησή μου”.

Από όταν ανακάλυψε την ασθένειά της, η Selma Blair είναι πολύ ενεργή στα social media και προσπαθεί με κάθε τρόπο μέσα από την εμπειρία της να εμπνεύσει τους ανθρώπους, που πάσχουν από παρόμοια προβλήματα, να μην τα βάλουν ποτέ κάτω.

Διαβάστε επίσης: