Αναμένουμε τη συνέχεια της ιστορίας.

Από EW Staff
05 Απριλίου, 2021 @ 16:30

Αν έχετε παρακολουθήσει ήδη το α’ μέρος της πρώτης σεζόν της σειράς Selena: The Series, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι τα επόμενα επεισόδια για να ολοκληρωθεί ο κύκλος, θα προβληθούν στο Netflix στις 4 Μαΐου του 2021.

Η υπόθεση της σειράς ακολουθεί την πορεία της θρυλικής τραγουδίστριας Selena Quintanilla, από τη συμμετοχή σε μικρές συναυλίες μέχρι την ανάδειξη στην πιο επιτυχημένη Λατίνα καλλιτέχνιδα όλων των εποχών, καθώς και τη σκληρή δουλειά και τις θυσίες χρόνων που χρειάστηκε να κάνει μαζί με την οικογένεια της.

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος ανήκει στην Christian Serratos, η οποία προφανώς και προσπαθεί για το καλύτερο αποτέλεσμα, ας είμαστε ειλικρινείς ωστόσο, την Jennifer Lopez στη μουσική δραματική ταινία του 1997, δεν την έχει φτάσει ακόμα καμία.

Στο υπόλοιπο καστ συναντάμε τους Gabriel Chavarria, Ricardo Chavira, Noemí Gonzalez, Seidy López, Jesse Posey, Julio Macias, and Natasha Perez. Σε δύο επεισόδιο της σειράς, είδαμε μάλιστα και τον δικό μας ταλαντούχο ηθοποιό Πάνο Βλάχο, που υποδύθηκε τον εκκεντρικό φωτογράφο που αποτύπωσε το πρώτο πορτραίτο της Quintanilla.

Διαβάστε επίσης: