Από EW Staff
27 Μαρτίου, 2023 @ 11:25
IMG 1788

Φρενίτιδα έχουν προκαλέσει δικαιολογημένα στο διαδίκτυο οι φήμες περί ενός νέου ειδυλλίου μεταξύ της Selena Gomez και του Zayn Malik , οι οποίοι φέρονται να εθεάθησαν μαζί σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης.

Οι φήμες ξεκίνησαν όταν η χρήστης του TikTok @klarissa.mpeg μοιράστηκε το μήνυμα που της έστειλε μία φίλη της, η οποία ισχυρίστηκε ότι ήταν η υπεύθυνη υποδοχής στο εστιατόριο που επισκέφθηκαν οι δύο υπερ διάσημοι τραγουδιστές.

IMG 1787

Η χρήστης του TikTok εξήγησε ότι η ίδια και η φίλη της εργάζονται σε hot spots που συχνάζουν διάσημοι, πριν δημοσιεύσει ένα στιγμιότυπα από τη συνομιλίας τους, στο οποίο η φίλη της έγραφε: «Πες μου ότι η Selena Gomez και ο Zayn μόλις μπήκαν στο [εστιατόριο] χέρι – χέρι και φιλιόντουσαν και τους έβαλα να καθίσουν».

Η TikToker επισήμανε επίσης ότι η Selena Gomez είναι ένα από τα μόλις 18 άτομα που ακολουθεί ο πρώην τραγουδιστής των One Direction στο Instagram. Άλλοι σημειώνουν επίσης ότι η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ακολούθησε ξανά τον Zayn μόλις πριν από λίγες εβδομάδες.

Ένας φερόμενος ως αυτόπτης μάρτυρας επιβεβαίωσε μιλώντας στην εκπομπή Entertainment Tonight  το ραντεβού της Selena Gomez και του Zayn Malik.

Διαβάστε επίσης: