Από EW Staff
14 Ιουνίου, 2021 @ 14:31

Ευχάριστα νέα κατέφτασαν από το Apple TV+, αφού όχι μόνο μάθαμε ότι η δεύτερη σεζόν του επιτυχημένου “See” με τον Jason Momoa, θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Αυγούστου, αλλά ανακοινώθηκε ότι η τηλεοπτική σειρά ανανεώθηκε και για τρίτο κύκλο!

Παράλληλα κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της νέας σεζόν και σύντομα θα έχουμε και το επίσημο trailer:

To “See” δημιουργήθηκε από τον ταλαντούχο Steven Knight του Peaky Blinders και πρωταγωνιστές είναι οι Jason Momoa, Alfre Woodard, Yadira Guevara-Prip, Nesta Cooper, Sylvia Hoeks, Archie Madekwe, Christian Camargo, Hera Hilmar και Mojean Aria.

Η υπόθεση μας μεταφέρει στο μακρινό μέλλον, όπου μετά την εξάπλωση ενός θανατηφόρου ιού, το ανθρώπινο γένος έφτασε πολύ κοντά στον αφανισμό. Όσοι κατάφεραν να επιβιώσουν όμως, έχασαν την όρασή τους. Ο Baba Voss (Μomoa), αρχηγός μίας φυλής, γίνεται πατέρας δύο δίδυμων, τα οποία είναι τα μόνα άτομα στον κόσμο που μπορούν να δουν. O ήρωας καλείται πλέον να κρατήσει ασφαλή την οικογένειά του από μία πανίσχυρη εχθρό, μία ανελέητη βασίλισσα που θα θελήσει να εξολοθρεύσει τα δύο παιδιά και όποιον σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά της.

See

Στη δεύτερη σεζόν θα δούμε και νέα πρόσωπα στο καστ με “πρώτο και καλύτερο” τον Dave Bautista, που θα υποδυθεί τον αδερφό του Baba, Edo Voss. Οι Eden Epstein (“Sweetbitter”), Tom Mison (“Watchmen”), Hoon Lee (“Warrior”), Olivia Cheng (“Warrior”), David Hewlett (“The Shape of Water”) και Tamara Tunie (“Flight”) εισβάλλουν κι αυτοί στον νέο κύκλο που αναμένεται συναρπαστικός.

Διαβάστε επίσης: