Ο κωμικός διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος το 1990.

Από EW Staff
18 Αυγούστου, 2021 @ 21:18

O διάσημος Βρετανός κωμικός του show 8 Out of 10 Cats, Sean Lock έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών.

Ο κωμικός έχασε τη σκληρή, πολυετή μάχη, που έδινε με τον καρκίνο του δέρματος, όπως επιβεβαίωσε ο ατζέντης του στην βρετανική Guardian. Ο κωμικός διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος το 1990.

Ο Sean Lock έκανε το ντεμπούτο του στην τηλεόραση το 1990 με έναν μικρό ρόλο στο πλευρό του Rob Newman και του David Baddiel στο show τους «Newman and Baddiel in Pieces». Είχε συμμετάσχει επίσης, στο ραδιοφωνικό show του BBC “15 Minutes of Misery”, που έγινε αργότερα σειρά στην τηλεόραση με το όνομα 15 Storeys High, όπου και πρωταγωνίστησε ο κωμικός. Μάλιστα, εκείνος έγραψε το σενάριο.

Το 2000 τέθηκε υποψήφιος για βραβείο κωμωδίας Perrier και κατάφερε να κερδίσει το βραβείο Καλύτερης Κωμικής Εμφάνισης στα Βρετανικά βραβεία κωμωδίας. Έπειτα, έγινε μία χαρακτηριστική φιγούρα στα τηλεοπτικά πάνελ, όπως το Have I Got News For You και QI. Την τεράστια επιτυχία όμως, την γνώρισε από την συμμετοχή του στο 8 Out of 10 Cats και το spinoff του, 8 Out of 10 Cats Does Countdown.

Ήταν παντρεμένος με την Anoushka Nara Giltsoff και είχε αποκτήσει μαζί της έναν γιο και δύο κόρες.

“Ήξερα ότι αυτή η στιγμή θα ερχόταν κάποτε, αλλά αυτό δεν την κάνει λιγότερο σπαραξικάρδια. Μία αυθεντία, τόσο στην κωμωδία όσο και στη ζωή. Θα μου λείψει τόσο πολύ”, έγραψε σε ανακοίνωσή του ο -επίσης- κωμικός Lee Mack.

Αυτά είναι μερικά tweets των φίλων του, που του είπαν το τελευταίο αντίο:

Διαβάστε επίσης: